Jeste li znali da Hrvatska ima svoje Pro-Life kovanice? Evo kako ih nabaviti!

Autor: Vjera/prolife.hr

I na ovaj način možete širiti pro-life pokret i osvještavati društvo o neprocjenjivoj vrijednosti nerođenih života pod majčinim srcima

Općenito, kovanice od 25 kuna rijetko se viđaju u svakodnevnom novčanom prometu. Hrvatska narodna banka od 1991. do danas izdala je,  povodom raznih prigoda, desetak takvih kovanica.

Jedne od njih su i one sa slikom nerođenog djeteta na naličju koje su tiskane 2000 godine.

Vjerujemo da bi mnogi htjeli imati i koristiti takvu lijepu kovanicu, ali ne znaju kako i gdje je nabaviti?

Svaki radni dan na blagajni Hrvatske narodne banke (Ulica dr. Franje Račkog 5) 9-13 sati mogu se, potpuno besplatno, zamijeniti novčanice (ili kovanice) za kovanice od 25 kn s likom nerođenog djeteta.

kovanica1

Iznos u vašem novčaniku ostat će kakav je i bio, ali zbog posjedovanja ovih kovanica, on će na simboličkoj razini postati neprocjenjivo vrijedan.

Nabavite i rabite svoje pro-life kovanice!




I na taj način možete širiti pro-life pokret i osvještavati društvo o neprocjenjivoj vrijednosti nerođenih života pod majčinim srcima, piše prolife.hr

Autor:Vjera/prolife.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.