ISUSE, SMILUJ SE NAMA: U Belgiji ‘legalno’ ubili dijete i svi šute!

Autor: Z. K.

Dokaz da Europom vladaju duhovni bolesnici, ne znamo kako drugačije objasniti nacizam u srcu Europe!

Tijekom vikenda mediji su izvijestili u prvoj eutanaziji djeteta koja je pogodila Europu. Dogodilo se to u Belgiji gdje je prije dvije godine zakon o eutanaziji dopunjen na način da se eutanizirati mogu i djeca, svojom voljom i bez pristanka roditelja. Ovoga puta to je učinio sedamnaestogodišnji dječak za kojeg kažu da je bio smrtno bolestan. Riječ je o događaju koji je vidno potresao čitavu Europu jer nitko ne zna do kuda to zapravo ide? Na nogama je i Crkva točnije kardinal  Elio Sgreccia koji oštro kritizira ovakve zakone donesene u srcu kršćanske Europe rekavši: ‘Ova odluka nije usmjerena samo protiv osjećaja svih religija nego i protiv svakog čovjeka. Naša djeca trebaju našu duhovnu i psihološku pomoć, a ne smrt’, rekao je. Mnoge molitvene zajednice u Europi pridružile su se kritikama kardinala te pozvale Europu na molitvu dodajući da je nedopustivo da kao barbari ubijamo svoju djecu.

Na nogama je i njemačka zaklada za zaštitu pacijenata koja je na ovaj slučaj reagirala s užasom rekavši:’ Eutanazija djece nema nikakve veze s dostojanstvenom smrću, to je laž, to je zabluda’. Također zaklada kritizira zastrašujuću šutnju Europe i Njemačke o ovom slučaju. ‘Ugrožena su ljudska prava, nitko ne preuzima odgovornost, a vladajući šute’, upozorio je Eugen Brysch iz zaklade, dodajući da  monstruozna smrt djece u srcu Europe nije normalna, koliko god nas pokušavali uvjeriti u suprotno.

Nacizam u srcu Europe

Naime, eutanazija je samo jedan od načina da se države ne moraju brinuti za one slabe i nemoćne, one nevine i čistoga srca. To je samo jedan od načina provođenja totalitarne vlasti nametnute pod maskom sloboda i jednakosti, pod maskom pravedne ljubavi. Ubojstvo iz samilosti nije ništa drugo nego masovno ubojstvo nevinih, nezaštićenih ljudi za koje po volji svjetskih vlada na ovom svijetu više nema mjesta. Belgija je tako malim koracima i uz šutnju Europe  postala  prva zemlja u svijetu koja će eutanaziju odnosno smrt iz samilosti vršiti nad teško bolesnom, maloljetnom djecom, a najgore od svega su i najave da se do 2020. godine eutanazija mora proširiti i legalizirati po svim članicama Europske Unij. Zato vjerojatno svi i šute na ovaj zločin. Naime, Belgija je do sada druga država u Europi koja je nakon Nizozemske ozakonila eutanaziju, no do sada se ona odnosila na ljude starije od 18 godina. No, prije dvije godine donesena je i proširena verzija zakona koja uključuje nevinu, maloljetnu, teško bolesnu djecu koja su, poput ovog dječaka  stavljena na milost i nemilost društva te samih institucija. I tada je zakon donesen u šutnji odnosno ignoranciji velikog broja medija.

Kako kažu o eutanaziji, a zapravo sudbini djece odlučivat će se  od slučaja do slučaja, tako da će liječnici dobiti moć prosuđivanja same svjesnosti maloljetnog djeteta. Tako će primjerice liječnik donositi odluku je li je dijete dovoljno zrelo i svjesno da donese takvu odluku. Roditelji u ovom zakonu ne igraju nikakvu ulogu, tako da će dijete od primjerice 7 godina bez volje roditelja samo moći odlučiti hoće li živjeti ili ne, a liječniku će se dati pravo eutanizirati dijete koje je za tim izrazilo želju.

U Belgijskom parlamentu svi, uključujući i socijaliste i liberale složili su se prilikom donošenja zakona, kako dob djeteta ne igra preveliku ulogu kada je u pitanju eutanazija, što nam samo govori da već i same zakone donese duhovni bolesnici  – nacisti koji su nacističke zakone nastavili provoditi uz odobravanje cjelokupne europske scene, samo što se ovoga puta ubojstva nevine (bolesne) djece stavljaju pod krinku dem(n)okracije koja je očito postala oružje za provođenje neometanog i legalnog ubojstva ljudi. Demokracija naime, u ovom trenutku ničem drugom ne služi, osim legalizaciji ubojstva i drugih izopačenosti palih bića skrivenih iza maske – ja ja i samo ja!

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.