‘DOK VI SLAVITE BOŽIĆ, MAMA ME POKUŠAVA UBITI’ Diljem Zagreba osvanuli Pro-Life plakati!

Autor: Z. K.

Dječji krik istine ne može se sakriti, kao ni pokolj koji ovaj svijet, uključujući i Hrvatsku vrši nad nevinom djecom svijeta!

Jumbo plakati s pro-life („za život“) porukama u petak, 8. prosinca 2016., prvi su put postavljeni u Zagrebu na 11 gradskih lokacija.

Organizator postavljanja plakata je inicijativa ProLife.hr koja je i pokretač kampanje „Želim živjeti“ povodom ocjene ustavnosti tzv. Zakona o abortusu iz 1978. koju Ustavni sud Republike Hrvatske trenutno razmatra. Spomenuti plakati govore o brutalnoj stvarnosti i svakodnevnim slučajevima iz hrvatskih bolnica i privatnih ginekoloških klinika. Koliko će se dugo zadržati na svojim mjestima i  i kakve će sve reakcije izazvati, preostaje nam vidjeti – kažu iz ove inicijative!

Naime, zakon o abortusu čekao je 20 godina na Ustavnom sudu da ga netko pogleda. U međuvremenu,  sudac Ustavnog suda prof. dr. sc. Aldo Radolović, 14. travnja 2008. godine poslao je upit Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu dopis u kojem je zamolio stručno i zdravstveno mišljenje “potrebno u predmetu ocjene ustavnosti Zakona o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno rađanje djece (NN 18/78)”

Klinika za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, 13. rujna 2009. godine, tako je dostavila akademiku Reineru odgovor užeg vodstva Klinike u kojem stoji da su jednoglasno zaključili da život počinje spajanjem muške i ženske spolne stanice. Što bi značilo da je abortus prekid života – ubojstvo!

Od tog trenutka pa sve do danas o ovom problemu se zastrašujuće šuti. Tek posljednjih godina branitelji najmanjih od nas se bude, izlaze na ulice, mole, poste i bdiju za nerođene pod masivnim udarcima mainstream struje koja ih pokušava zaustaviti. Ali ne može, jer dječji krik istine ne može se sakriti, kao ni pokolj koji ovaj svijet, uključujući i Hrvatsku vrši nad nevinom djecom svijeta!

Hrvatska se napokon probudila, to dokazuju i ovi plakati sa snažnom Božićnom porukom kojima je cilj probuditi svijest kod ljudi koja je bila ugašena desetljećima!

SRAMOTA: U Hrvatskoj nije dopušteno ubiti vrapca u jajetu, ali dijete u maternici je!




zelim-zivjeti-1

Pogledajte i video:




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.