40 dana za život

ČETIRI NOVA SVJEDOČANSTA: 40 dana za život saznalo je za još četiri spašena života, a počinje i nova kampanja!

Autor: dnevno.hr

„Pozivamo sve ljude dobre volje da sudjeluju u novoj kampanji koja kreće 1. ožujka i traje do 9. travnja", poručuju iz Inicijative

Pripremajući se za novu kampanju bdjenja pred bolnicama organizatori inicijative 40 dana za život saznali su za još četiri spašena života, od čega tri u Bjelovaru za vrijeme prošle kampanje i jedan u Zagrebu prije dvije godine.

„Jedna majka je prije otprilike dvije godine išla u bolnicu Sestara milosrdnica kako bi se raspitala o terminu za pobačaj. Ugledala je molitelje i jedan miroljubivi transparent, zaplakala i vratila se kući donijevši odluku za život svoga djeteta. Rodila je djevojčicu“, kazala je nacionalna koordinatorica Petra Tišljarić.

Nacionalni voditelj Ante Čaljkušić dodao je kako je priča još zanimljivija jer se na fotografiji s djevojčicom (naslovna fotografija članka) nalazi i njezin mlađi brat: „Unatoč muci koju je prošla, majka se odlučila za život svoje kćerke, a nedugo iza toga rodila je i sina. Ovu radosnu vijest primili smo od Željke Bilman, voditeljice inicijative u Frankfurtu.“

„Pozivamo sve ljude dobre volje da sudjeluju u novoj kampanji koja kreće 1. ožujka i traje do 9. travnja. Pratite i poduprite našu Facebook stranicu „40 dana za život – Hrvatska“ a sve informacije možete dobiti na broj 091 724 1044 (Dijana).“, pozvala je Petra, a Ante zaključio:

„Poseban naglasak stavili smo na muškarce, jer se pitanje pobačaja tiče i očeva koji imaju pravo braniti život svoga djeteta. S druge strane, nažalost, majke često učine pobačaj i zbog prisile ili nagovaranja očeva, a velik broj njih ostaje i napušteno. Zato su potrebni kršćanski muškarci i muževi koji će svojim bdjenjem prenijeti pozitivnu poruku gradu u kojem žive.“

Gradovi sudionici pred bolnicama u ovoj kampanji su:

Bjelovar, Čakovec, Đakovo, Dubrovnik, Imotski, Knin, Karlovac, Koprivnica, Križevci, Metković, Nova Gradiška, Osijek, Požega, Pula, Rijeka, Sisak, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar, Zagreb.




Molitvena potpora:

Samostani, mnoga manja mjesta, otoci Brač, Hvar, Vis, Kročula, Šolta.

FB_cover




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.