Screenshot

PREDANJE BOGU: Bivši nogometaš Manchester Uniteda postaje svećenik!

Autor: dnevno.hr

Bivši se nogometaš, nakon što je prestao aktivno igrati nogomet, počeo baviti humanitarnim radom ,a na svećenički poziv potaknuo ga je biskup Noel Treanor

Bivši nogometaš kultnog engleskog Manchester Uniteda, Philip Mulryne i bivši Sjevernoirski reprezentativac  uskoro će se zarediti za svećenika. Njegova je odluka mnoge iznenadila, pa čak i neke njegove najbolje prijatelje.

“Predati se Bogu u potpunosti kroz prihvaćanje evanđeoskih savjeta, imati Boga kao primjer i unatoč slabosti i nesavršenosti imati povjerenja u Njega da će nas svojom milošću preoblikovati, te prenositi radost poznavanja Boga svima koje susrećemo. To je za mene ideal dominikanskog života i jedan od glavnih razloga koji su me privukli Redu“, rekao je Mulryne koji je za đakona prije nekoliko dana u Belfastu.

Bivši se nogometaš, nakon što je prestao aktivno igrati nogomet, počeo baviti humanitarnim radom ,a na svećenički poziv potaknuo ga je biskup Noel Treanor iz biskupije Down i Connor.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.