TAJČI I MATTHEW TREBAJU POMOĆ: Zbog borbe s rakom na rubu su financijskom sloma!

Autor: T. P.

Na stranici GoFundMe objavili su u kakvoj su se situaciji našli

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, i njezin suprug Matthew Cameron našli su se u vrlo teškoj situaciji nakon što je otkriveno da Matthew boluje od karcinoma pluća. Tajči kao pjevačica i voditeljica nema stalno zaposlenje i ne dobiva doprinose poslodavca, a Matthew vodi vlastiti biznis vezan uz marketing, putem društvenih su mreža zamolili za financijsku pomoć.

Na stranici GoFundMe objavili su u kakvoj su se situaciji našli te da polako ostaju bez financijskih sredstava zbog visokih liječničkih troškova.

Matthew je priložio i dirljivo pismo upućeno strancima koji će im možda pomoći u kojem među ostalim stoji:

“Vodio sam zanimljiv život koji bi, ako je suditi prema posljednjem razgovoru s mojim onkologom, uskoro mogao biti gotov. No ne brinite, znam da sam proživio pet života u ovom jednom, ispunjenom avanturom, smijehom, veseljem, radom i ljubavi u svojih 46 godina”, napisao je Tajčin suprug.

Ipak, bez dodatnih novčanih sredstava ne može nastaviti borbu protiv raka. Matthew je dodao da je ponosan na svoja tri sina, kao i na Tajči i njihov brak koji smatra najvećim uspjehom u životu.

Njihov apel za pomoć na Facebook profilu podijelila je i pjevačica Ljiljana Nikolovska, koja također živi u SAD-u i dobro zna kako je teško pronaći sredstva za zdravlje:




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.