Miranda Cikotic/PIXSELL

NAHRANIMO GLADNE: Dođite na Božićni sajam za pučku kuhinju sv. Josipa!

Autor: Vjera

Pravo je vrijeme da se udružimo, za malene, gladne, siromašne i nejake!

Adventski sajam župe sv. Josipa održat će se u subotu i u nedjelju, 10. i 11. prosinca 2016. u dvorištu župe na zagrebačkoj Trešnjevci.

Po prvi puta sve zajednice i svi pjevački zborovi koji djeluju u našoj župi udružili su se u cilju prikupljanja prihoda za Župni caritas i Pučku kuhinju sv. Josipa. Pod nazivom „Da svi budu jedno za Božić“ zajednice će na ovom sajmu sve zajedno sudjelovati kao župna obitelj te time pokazati što smo naučili u Godini milosrđa i Godini obitelji koju naša župa intenzivno živi pod geslom „Milosrđe Božje – snaga obitelji”.

Sajam će biti otvoren od 8.30 do 20 sati, a uključuje tradicionalnu prodajnu izložbu Župnog caritasa na kojoj će se moći nabaviti odjevni predmeti i razne kućanske potrepštine. Ostale župne zajednice predstavit će se svojim proizvodima i rukotvorinama kao što su razni božićni ukrasi i figurice, unikatni predmeti s božićnim motivima, unikatne božićne čestitke, nakit i drugo. U raznovrsnoj ponudi moći će se izabrati i kvalitetna knjiga s područja duhovne ili teološke tematike. Također, posjetitelji sajma moći će se zasladiti na štandu s fritulama i palačinkama te okrijepiti uz čaj, kuhano vino i neizostavne božićne kolače. Uz ugodnu atmosferu i posebno, za te dane, ukrašeno dvorište, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Tijekom oba dana sajam će svojim programom i izvedbom adventskih pjesama upotpuniti i nastup svih zborova koji djeluju pri našoj župi: zbor Izvor, zbor mladih Sjaj, Mješoviti zbor, Dječji zbor i Zbor gospođa, a priključit će im se i Tamburaški orkestar sv. Josipa.

Posebno ponosni na zajedništvo župne obitelji koje nas snaži onoliko koliko dopustimo da milosrđe raste u nama, pozivamo Vas da nas posjetite tijekom ova dva sajmena dana koja ćemo završiti u nedjelju Euharistijskim klanjanjem kako bismo zahvalili Gospodinu na daru našega župnog zajedništva – piše u priopćenju kojeg potpisuje voditelj Obora Caritasa za župu sv. Josipa!

plakat-1-1




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.