Facebook

HITNA MOLITVA ZA MALENU RITU Tisuće su se uključile, uključi se i ti!

Autor: Vjera

Poziv majke proširile su tisuće ljudi, budi i ti dio molitve za djevojčicu Ritu koja je upravo na operaciji

Prije dva dana majka malene djevojčice Rite objavila je apel za pomoć na društvenim mrežama koji su proširile tisuće ljudi. Nije riječ o materijalnoj pomoći, već o duhovnoj, jer malena Rita upravo sada treba  samo vaše molitve.

Upravo sada, u poslijepodnevnim satima u petak, malena Rita otišla je na operaciju na kojoj će joj pokušati ugraditi pumpu koja će predstavljati umjetno srce. Kako je njezina majka napisala, Rita upravo lebdi između života i smrti.

MOLIM VAS DIJELITE MOJU OBJAVU.

Potrebna je lančana molitva za moju Ritu. Doslovno lebdi na liniji između života i smrti
1 Oče naš, 1 Zdravo Marijo i 1 Slava Ocu.
Oni koji znaju i umiju mogu pokrenuti devetnicu i krunicu božanskom milosrđu. Ne trebaju mi likeovi, dijelite! – napisala je majka Anid koja je fotografijom malene Rite uz fotografiju na kojoj piše Vjerujem u čuda, pozvala Hrvatsku da u ovom važnom trenutku zastanu i zamole Gospodina za ozdravljenje ove prekrasne djevojčice.

Ovim putem i mi vas molimo da dijelite i molite za djevojčicu Ritu, našu sestricu u Kristu!

 




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.