‘Zbog ovog svećenika, Hillary gubi izbore!’

Autor: Z. K.

Probudio Ameriku!

Predsjednička utrka se bliži kraju u SAD-u, a kršćani čine veliki dio biračkog tijela pa do njihovog glasa pokušavaju doći i kandidati koji poput Hillary imaju sotonistu za svog mentora istovremeno najavljujući zakone koji će uništiti kršćane diljem SAD-a a posljedično i svijeta. A svi šute, kao i u Hrvatskoj, kao i u Europi! ‘Zbog ovog svećenika, Hillary gubi izbore’ – komentari su to američke javnosti na govor koji je obišao svijet i otvorio oči tisućama ljudi! Riječ je o svećeniku, Ocu Michaelu Orsiju koji je na Nacionalnom danu prisjećanja na svu abortiranu djecu, zagrmio – politički,  baš kao i Isus te mnogi proroci prije njega rekavši – obratitite se, probudite ili ćete pustiti veliko zlo na crkve svijeta:

Mi smo u znakovitim i vrlo nesigurnim trenucima povijesti, u trenucima kada crkve i pastiri moraju govoriti istinu o vlasti inače riskiraju mnogo više gubitaka od poreznog statusa, rekao je hrabri svećenik te nastavio.

Predugo su pastori i svećenici bili ušutkavani i maltretirani uvjerenjima da ništa politički ne smiju izgovoriti sa svojih propovjedaonica. Regulativa je to koja želi ušutkati istinu koja se suprotstavlja vlasti.

Dopustite mi da vas podsjetim, Biblija je politički dokument. Svi proroci uključujući i Ivana Krstitelja i samog Isusa izgubili su svoje živote jer su govorili istinu o vlasti. Naš Ustav je uništen, a ukoliko ne donesete pravu odluku na izborima nećete imati pošten i uravnotežen Sud koji tumači Ustav.

Podsjetimo, svi pastiri u Njemačkoj bili su ušutkani, nitko se nije usudio govoriti protiv nacionalnog socijalizma, svi su šutjeli, a pogledajte plodove te šutnje: Milijuni Židova, župnika, svećenika, homoseksualaca, Roma – svi su izgubili svoje živote i to samo zato jer se – svatko bojao! Čega se bojiš? Da ćeš izgubiti par dolara ako progovoriš? Da ćeš izgubiti porezni status? Što vam to uopće može pomoći? Jer vaših crkava možda uopće više neće biti, biti će zatvorene ako određena stranka bude izabrana, to su vam rekli.

Ako krivo izaberemo nestat ćemo, ako se naše crkve ne slažu s  tumačenjima ženskih i reproduktivnih prava, oni će nas prisiliti da mijenjamo svoj nauk. Prisilit će nas da plaćamo pobačaj, kontracepciju, droge – uništenje čovječanstva. Ja neću glasovati za kandidata koji redefinira značenje braka. Naši protivnici vjeruju da nakon što unište obitelj, nakon što unište crkve oni mogu ponovno stvoriti društvo na svoju sliku i priliku. To, prijatelji moji nije politički, to je đavolski.

Probudite se odmah  za Boga miloga, Vrag sudjeluje u svim političkim izborima. Mi smo u borbi za duše Amerike. Neki kršćani smatraju kako ne smiju govoriti o politici u crkvi. Dopustite mi da vam odmah kažem, oh ne, ti moraš govoriti gdje god možeš, dok nije kasno jer u protivnom ti više uopće nećeš imati crkvu u koju možeš ići – slijedi progon kakav je crkva zbog šutnje pastira već doživjela. Recite ljudima istinu – zagrmio je hrabri svećenik kao prorok ovog doba i naveo nas da se pitamo, zašto i mi šutimo.

Pastiri gdje ste dok narod bira ‘manje’ zlo!

>>>‘Hillary Clinton javno slijedi Lucifera!’

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.