ZA ONE KOJI MU SMJEŠTAJU Papa Franjo podržao prosvjed PROTIV gay braka!

Autor: Z. K.

Podržao prosvijed marš za obitelj!

Iako su papi Franji ponajviše mediji pokušali smjestiti ideju da on kao i nastavno i Katolička crkva zagovaraju gay brak, i gay populaciju, to naravno nikada nije bila istina! Papa Franjo nikada nije podržao grijeh homoseksualnosti niti je ikako moguće da to učini kao poglavar Katoličke crkve, već je samo pozvao vjernike na poštivanje svakog ljudskog bića potrebnog Isusa, tako i homoseksualaca koji milost Kristovu trebaju kako bi spoznali pa i odbacili grijeh homoseksualnosti poradi vlastitog spasenja!

Sada je papa Franjo dao punu podršku biskupima u Meksiku koji su pozvali na prosvjede protiv gay braka. O tome nitko nije izvijestio. Baš zanimljivo. Ti isti mediji koji su papi Franji u usta stavljali lažne i propagandno iskonstruirane izjave u korist gay braka, sada šute!

‘Pridružujem se s veseljem meksičkim biskupima u njihovoj borbi za brak i život’, rekao je papa Franjo  u nedjelju na trgu svetog Petra. i dodao da je svijetu trenutno potrebna velika zaštita na oba polja, na polju zaštite obitelji ali i života samog.

>>>Strava u Meksiku: Ubijen treći katolički svećenik u posljednjih tjedan dana

Podsjetimo,  milijun i 14o tisuća Meksikanaca nedavno je izašlo na ulice Meksika ujedinjeni, uz Nacionalnu frontu za obitelj  za brak kao zajednicu muškarca i žene! Riječ je o prosvjedu ‘Marš za obitelj’ koji su potaknuli i aktivni meksički biskupi otvoreno pozivajući ljude da sudjeluju u maašu za zaštitu obitelji zbog toga što je u svibnju ove godine predsjednik Meksika, Enrique Peña Nieto, predstavio ustavnu reformu koja bi uništila meksičke obitelji, instituciju braka, roditeljska prava i obrazovni sustav. Sada, im se u borbi protiv Vlasti i demonskih ideologija pridružio i papa Franjo.

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.