VIDEO Kršćani polagali ruke i zazivali Duha Svetog za Trumpa nekoliko dana prije izbora!

Autor: Z. K.

Je li on jedini predsjednik u novijoj povijesti koji se predao kršćanima u molitvi?

U Americi i dva dana nakon izbora traju rasprave kako je moguće da omraženi Donald Trump ipak pobjedi na predsjedničkim izborima. Mnogi tako smatraju da je u pitanju pravo čudo s obzirom na to da je pored čitavo establišmenta uperenog u njega uspio osvojiti Ameriku. Tako se šire snimke Donalda Trumpa koji je nekoliko dana prije izbora dozvolio američkim kršćanima i pastorima da na njega polažu ruke, zazivaju Duha Svetog i mole za njega, a tom je prilikom i sam zamolio kršćane diljem svijeta rekavši: molite za mene!

No, da Trump na molitve kršćana nije došao samo na vrhuncu predsjedničke kampanje svjedoči i video iz 2015. gdje je također Trump dozvolio kršćanima polaganje ruku i molitvu za njega, za razliku od njegove suparnice Clinton koja se u predsjedničkoj kampanji posvetila sotonizmu misleći da će svejedno dobiti glasove kršćana, što se nije dogodilo.

Službeni podaci pokazuju kako su Trumpa na Vlast doveli kršćani.

Naime, 52 posto katolika u Americi ovoga puta svoj glas dali su upravo njemu. To pokazuju službeni podaci izlaznih anketa koje iznose američki mediji. Prema istim anketama Trump je pokupio i glasove evanđeoskih kršćana i to u omjeru 81 posto prema 18 posto glasova koji su otišli njegovoj supranici Clinton. Ovi su birači pak slovili  kao   kršćanski birači Hillary Clinton ali su ovoga ovoga puta glasovali za nju, u znatno manjem broju nego što su glasovali za Baraca Obamu koji je osvojio 26 posto glasova kršćana. Iako je Clinton bila uvjerena da su evangelički kršćani upravo njezini birači, upravo je Trump nekoliko dana prije izbora dobio izravnu podršku evangeličkih kršćana, a to je čini se utjecalo i na same rezultate izbora, pogotovo u državama poput Floride, Sjeverne Karoline i  države Ohio koje su se unatoč svim anketama, pokazale kao Trumpova najveća bazna podrška.

Vatikan: Molite za Trumpa

Da su novom američkom predsjedniku zaista potrebne molitve potvrdio je i Vatikan koji je u svojoj čestitci Trumpu pozvao svijet na molitvu za prosvjetljenje, jer Donald Trump je prije svega grešnik koji će svakim ‘dobrim’ potezom biti izvrgnut velikim napadima i iskušenjima!

S druge strane, veliki broj Amerikanaca smatra da su kršćani na Trumpa nasjeli, te da njegov poročki i grešan život to dokazuje. No, unatoč tim zamjerkama kršćanima, oni pozivaju na molitvu jer kako kažu: Bog  može najveće zlo okrenuti na dobro ako mu se predaš, a Trump se predao. Ne jednom, nego više puta, za razliku od Clinton koja je otišla u  drugom smjeru potpuno odbacivši Boga!

Autor: Z. K.