Facebook/ Srce Isusovo

(VIDEO) Kakvo predivno slavljenje Gospodina u Međugorju! ‘Otvori oči mog srca, otvori Gospode ti’

Autor: Dnevno.hr

Slavljenje u Međugorju organizirale su molitvene zajednice "Srce Isusovo" i "Božja pobjeda".

U sklopu Susreta zajednica, skupina, domova molitve i udruga povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome Hrvatske, molitvene zajednice  „Božja pobjeda“ i „Srce Isusovo“ u Međugorju su u subotu 22. travnja, nakon večernje svete mise koju je predvodio don Damir Stojić, održali jednosatno molitveno i glazbeno slavlje. Između ostalih nastupili su i Alan Hržica, te Marija Husar. Bila je to ujedno i proslava 50 godina katoličke karizmatske obnove u Hrvatskoj i svijetu, a koncert je prenosila i Radiopostaja „Mir“ Međugorje, prenosi Medjugorje.hr

Molitvena zajednica „Srce Isusovo“ svakog utorka na Kamenitim Vratima u Zagrebu okuplja preko 500 mladih iz cijele Hrvatske, koji pjesmom, molitvom i konkretni.m djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i zemlji.

Zajednica je, pak, mladih „Božja pobjeda“ osnovana 2007. godine u crkvi sv. Mati Slobode na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Pogledajte djelić predivne atmosfere iz Međugorja:




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.