vatikan

VATIKAN ŠOKIRAO HOMOSEKSUALCE, A MEDIJI ŠUTE: Odbili su ih poduprijeti!

Autor: Z.K.

Diskriminacija ima dvije strane! Napokon istina!

Priča o Vatikanu i homoseksualcima i papi Franji širi se samo onda kada se lažiraju izjave pape Franje ili kada mu se u usta stavlja nešto što nije čovjek nikada rekao. Onda su svi mediji zajedno i vrše pritisak i rade razdor među vjernicima. No, koji je pravi stav Vatikana prema homosekualcima? To vam mediji neće reći – nikad. Eto primjerice ovaj tjedan, Vatikan se među rijetkima suprotstavio imenovanju posebnog povjerenika UN-a za “prava homoseksualaca”.  I to na način da je apsolutno ušutkao medije koji bi da su prenijeli ovu vijest sami sebi skočili u usta.

Želja za zaštitom ‘posebnih prava jedne grupe ljudi’ u suprotnosti je s načelom jednakosti svih ljudi, to je diskriminacija rekao je predstavnik Svete Stolice u Vatikanu, mons. Richard Gyhra koji je još dodao: ‘Katolička crkva je protiv svih oblika diskirminacije, ne samo protiv nekih.’

Time je Vatikan poslao jednu vrlo važnu poruku na koju začudo ovaj puta mediji nisu obratili pažnju. Naime, u žarkoj želji da budu posebni, i s grijehom prihvaćeni kao ‘bezgrešni’ homoseksualci diskriminiraju! I to je Vatikan prepoznao, i to je ta istina koja se taji! To je srž koju su vam mediji sakrili! Iako je Vatikan pri u UN-u samo promatrač ovakav stav je hvale vrijedan, i rasvjetljava mnogo toga što se podmeće od strane gay lobija Vatikanu, samo šteta da ovoga puta mediji nisu bili tako ažurni u objavi ovog čvrstog stava, ne protiv homoseksualca već za zdrav razum!

>>>BENEDIKT XVI. REKAO PRAVU ISTINU: ‘Gay lobi pokušao je preuzeti vlast u Vatikanu’

 

Autor: Z.K.

ZADNJE VIJESTI