Svjedočanstvo oca: ‘Nakon pobačaja postao sam samodestruktivan’

Autor: Dnevno.hr

"Samodestruktivnost je samo jedna od brojnih posljedica koja prati očeve namjerno pobačene djece."

“Baš u ovoj kampanji koja naglasak stavlja na muškarce i očeve želim javno posvjedočiti o iskustvu učinjenog pobačaja nad svojim djetetom, o samodestruktivnosti koja je zatim započela te obraćenju i susretu s Gospodinom koji me izbavio iz blata grijeha te pozvao u apostolat za život, u inicijativu „40 dana za život“ kao voditelja za grad Zagreb”, poručio je Vedran Politeo.

“Samodestruktivnost je samo jedna od brojnih posljedica koja prati očeve namjerno pobačene djece. Ima nekoliko faza i ako se ne reagira na vrijeme čovjek ulazi u još veći očaj. Imao sam milost susresti se s Gospodinom koji me je uslišao, jer sam spoznao težinu grijeha i zlo pobačaja i iskrena se srca pokajao, zatražio oprost u sakramentu ispovijedi nakon kojega je uslijedio proces ozdravljenja, izliječenja i iscjeljenja.”

Dođite čuti svjedočanstvo Vedrana Politea dana 24. ožujka u 19 sati u Tribinu Grada Zagreba na Kaptolu 27a te Lidiju Dugan, promicateljicu programa za iscjeljenje rana nastalih nakon pobačaja „Oprostom oslobođene“.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.