Redovnica služi izbjeglice i upozorava: ‘Oni koji vjeruju u Kuran ne mogu biti normalni, za nas’

Autor: Z. K.

'Pustili ste Europu vukovima' rekla je turska redovnica

‘Ne znam kako uopće možemo misliti da netko tko doslovno živi Kuran, za nas može biti normalan rekla je turska  redovnice Hatune Dogan na predavanju u Njemačkoj. Dodala je da je politika Europe o takozvanim izbjeglicama zapravo politika koja je pustila Europu vukovima – da je rastrgaju i tom izjavom zaprepastila Europu.

‘Jeste li svjesni progonjenih kršćana, potlačenih i to od muslimana diljem svijeta?, nastavila je redovnica i koja već 26 godina služi progonjenim kršćanima u Turskoj, Siriji , Iraku i drugim zemljama. ‘Shvatite da njima žene nemaju nikakve vrijednosti’, nastavlja redovnica dodajući, ‘one njima služe samo za ispunjenje zadovoljstva, tim više ako je riječ o nevjernicama među koje sad dolaze, kao vukovi među ovce, rekla je.

Apelira na Europu da se probudi i približi si problem jer kako kaže čak 206 stihova u Kuranu ozbiljno su usmjereni na sve druge religije, pa oni koji vjeruju u Kuran ne mogu biti ‘normalni’, ne za naše društvo. Kršćane progone čak i muslimanske izbjeglice u azilima, napominje. Redovnica je dodala da vrata Europe mogu biti otvorena za izbjeglice u punom smislu te riječi međutim ne i za one koji osvajaju Europu i žele revolucionirati naše društvo, jer kako kaže, to će Europu posve slomiti.

 

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.