RECI SVIMA za duhovnu obnovu za roditelje i djecu s poteškoćama u razvoju!

Autor: Vjera

Roditelji djece s poteškoćama u razvoju moraju znati da - nisu sami! Pozovite ih na susret....

U subotu 29. travnja u dvorani milosrdnog Isusa u crkvi svetog Križa na Sigetu održat će se duhovna obnova za djecu s poteškoćama u razvoju o organizaciji udruge Ruah, udruge koja okuplja djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje oko Isusa i Marije. Susret započinje u 15 sati s molitvom krunice. Nakon toga slijedi slavljenje i molitve ozdravljenja za djecu i roditelje koje predvodi pater Smiljan Kožul. Nakon molitve i slavljenja slavit će se sveta Misa.

Susret predvodi pater Smiljan Kožul uz glazbenu podršku benda Betlehem i  benda Ruah Adonai. Bit će i plesa za Isusa! Organizatori pozivaju roditelje djece s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju da se pridruže susretu na kojemu će se slaviti Gospodin Isus Krist i na kojemu će prisutni zamoliti Isusa da ozdravi i iscijeli dječicu i njihove roditelje od tjelesnih i duhovnih rana.

U nastavku pročitajte čudesna svjedočanstva udruge Ruah:

>>>PLOD GOSPE IZ MEĐUGORJA: Mame pjevaju, tate mole, a djeca ozdravljaju u imenu Isus

>>>Gospa u Međugorju: ‘Dovedi mi bolesnu djecu, osnujte udrugu, zvat će se Ruah’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.