PREDIVNO! Na tisuće katolika okružili Veliku Britaniju s krunicom!

Autor: Vjera

Što mi čekamo?

 

Po uzoru na organizirani događaj koji je odjeknuo svijetom, kada je milijun vjernika na poljskoj granici molilo za spasenje domovine i cijeloga svijeta, preko 30.000 katolika u više od 400 mjesta otputovalo je na obalu Britanskih otoka prošle nedjelje kako bi molili krunicu.

Prošle nedjelje u 15 sati na tisuće katolika prisustvovalo je masivnoj molitvenoj službi na obali Britanskog otočja za “Vjeru, život i mir.” Sudionici su molili za procvat katoličke vjere na Britanskim otocima, za mir diljem svijeta i za osam milijuna pobačaja u zemlji učinjenih od 1967. godine, prenosi Ucatholic.

Procjenjuje se da je prisustvovalo više od 30.000 vjernika i da je ovo najveće katoličko okupljanje na Britanskim otocima od kada je papa Emeritus Benedict XVI posjetio Veliku Britaniju 2010. godine. Događaj je organizirala Sancta Familia Media, organizacija laika vjernika. Na njihovoj web stranici pojasnili su ono što su se nadali postići molitvom krunice, izvijestio je medjugorje-info

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.