Poslušajte nagovor karizmatičnog svećenika – posebno za one koji su daleko, najdalje od Boga! ‘On vas zove’

Autor: I.G.

Odazovimo se na Božji poziv, na poziv onoga koji nas najviše voli. Odgovorimo Mu na ljubav.

Karizmatični svećenik don Josip Radić koji svake posljednje nedjelje u malom mjestu pokraj Zadra, Polači – župi u kojoj i služi,  vodi duhovne obnove, vjernicima svojim nadahnutim nagovorima otvara srce za primanje Božje riječi i obraćenja.

U ovom nagovoru don Josip Radić govori nam o ljubavi Božjoj i prema najtvrđim grešnicima, i poručuje – nikad nije kasno, ako ste upali i u najgore zlo, Bog vas i dalje voli, traži i zove.

Dvije najvažnije stvari u životu čovjeka su činjenica da nas Bog voli i da Bog želi naše DA. Zašto želi naš DA, jer nam je dao slobodnu volju.  Blago onome koji otvori svoj život, svoje srce i u svoju nutrinu pusti Boga. Taj se ne mora ničeg bojati, ni bolesti, ni siromaštva, ni smrti, ni đavla!

Don Radić poručuje da molimo za bližnje, za obraćenje grešnika. Podsjeća nas da nam je Bog dao zadaću da molimo, da postimo, da hodočastimo, činimo pokoru za obraćenje i spas duša naših bližnjih i nas samih.

Poslušajte nagovor don Josipa Radića i podijelite ga s bližnjima.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.