POMOZIMO DJECI HRVATSKE Kupnjom svijeća možete spasiti hrvatsku djecu! Evo kako!

Autor: Vjera

Svijeće se mogu nabaviti u Caritasu, na adresi Vlaška 36, Zagreb, te u župama Zagrebačke nadbiskupije, posebno u župama Katedralnog i Remetsko-sesvetskog arhiđakonata.

Prigodom svetkovine Svih svetih, Caritas Zagrebačke nadbiskupije i ove godine nastavlja s akcijom Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro, kojom želi potaknuti vjernike da kupnjom svijeća za grobove svojih najmilijih učine i djelo milosrđa za žive.

Zahvaljujući dobrovoljnim prilozima, tijekom proteklih smo godina osigurali police osiguranja života u vrijednosti od milijun kuna za 22 djece i mladih smještenih u Caritasovim domovima.

Sa željom da im pružimo još veću podršku i sigurnost, pokrenuli smo projekt izgradnje objekta za privremeni smještaj mladih koji nakon punoljetnosti moraju napustiti dom, kao i za siromašne studente. Projekt bi trebao mladima pružiti privremeni smještaj tijekom prelaska iz domskog u samostalni život. Kapacitet doma je trideset i jedno mjesto.

Pozivamo Vas da dobrovoljnim prilogom ili kupnjom svijeća podržite ovaj Caritasov projekt te budete kamenčić u mozaiku izgradnje privremenog skloništa za mlade koji kucaju na vrata naše dobrote i milosrđa.

Svijeće se mogu nabaviti u Caritasu, na adresi Vlaška 36, Zagreb, te u župama Zagrebačke nadbiskupije, posebno u župama Katedralnog i Remetsko-sesvetskog arhiđakonata. Od 29. listopada do 2. studenoga 2016. godine svijeće se mogu kupiti i na Caritasovim štandovima ispred groblja Mirogoj i Miroševac, na Trgu bana J. Jelačića te ispred Katedrale.

Osim kupnjom svijeća sugrađani se u akciju mogu uključiti i uplatom dobrovoljnog priloga na blagajni Caritasa (Vlaška 36) ili na račun Caritasa Zagrebačke nadbiskupije:

Uplate iz Hrvatske: Privredna banka Zagreb: IBAN HR14 2340 0091 1103 4316 6

Uplate iz inozemstva: SWIFT PBZG HR2X, IBAN HR14 2340 0091 1103 4316 6

Poziv na broj: 07015

Opis plaćanja: Dobrovoljni prilog za izgradnju objekta za mlade

Mogućnost online uplate preko www.czn.hr/donacije-online

Hvala Vam na suosjećanju i velikodušnosti i neka Milosrdni Otac nagradi Vašu darežljivost!

Autor: Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.