Borovo

Pomozimo da kampanja uspije! Startas tenisice za Susret katoličke mladeži u Vukovaru

Autor: dnevno.hr

Ovom crowdfunding kampanjom želi se obogatiti Susret hrvatske katoličke mladeži i ponuditi jedinstvenu uspomenu na dane ovoga Susreta

Nakon Dubrovnika, Susret hrvatske katoličke mladeži ove se godine održava u Vukovaru, također hrvatskom gradu-patniku. U tom je povodu organizirana i zanimljiva kampanja kojom se pomaže vukovarskoj bolnici, simbolu Vukovara, ali i tvornici Borovo jer ulogu u kampanji ima upravo njihov proizvod – tenisice Startas s posebnim logom ovogodišnjeg susreta katoličke mladeži.

U suradnji s vukovarskom tvornicom Borovo nudi se stoga mogućnost kupnje posebno dizajniranoga para Startas tenisica, a iza svega stoji crowfunding sustav koji će se smatrati uspješnim samo ako se do kraja veljače po cijeni od 220 kuna proda 1000 pari tenisica. U slučaju da se to ne dogodi, svima će novac biti vraćen. No, krenimo redom.

Na stranici IndieGoGo kampanje možete naručiti tenisice za sebe i svoje najbliže. Ovom crowdfunding kampanjom želi se obogatiti Susret hrvatske katoličke mladeži i ponuditi jedinstvenu uspomenu na dane ovoga Susreta.

Svi koji se odluče kupiti par ovih posebnih Startasica, mogu izabrati između dva modela: muškog modela na kojemu je crveni logotip Susreta i plavi obrub i ženskog modela s plavim logotipom i crvenim obrubom. Na stranici kampanje imate mogućnost izabrati svoj broj zbog ograničenja koja postoje u opcijama ove crowdfunding stranice, izaberite perk koji odgovara broju tenisice koje trebate (park s manjim brojevima je od 37-41 a perk s većim brojevima je od 42-46).

Plaćati se može kreditnom karticom. Cijene su izražene u američkim dolarima kako bismo mogli primati plaćanje kreditnim karticama. Cijena jednog para tenisica je 31 dolar odnosno 220 kuna. Najveći dio cijene izdvaja se za izradu tenisica, a pokrivaju se i troškovi koji su postavljeni od strane IndieGoGo crowdfunding stranice. Ako netko želi kupiti ove tenisice a nema kreditnu karticu, može se javiti izravno Organizacijskom odboru preko e-maila [email protected] s imenom i prezimenom, kućnom adresom i veličinom tenisica i učinit će se sve što se može kako bi svi koji žele mogli kupiti tenisice. Kampanja traje do kraja drugoga mjeseca.

Potrebno je prodati minimalno 1 000 pari Startasica kako bi se cijena mogla zadržati u ovim okvirima. Kampanja će uspjeti i tenisice će ići u izradu tek ako se prikupi minimalno tisuću narudžbi.

Ako, kojim slučajem, kampanja ne ostvari svoj cilj (minimalno 1000 prodanih pari Startasica), sav novac biti će vraćen vama, uplatiteljima. Zato je ovakav način financiranja, crowdfunding, bio najbolje riješenje za ovu inicijativu.




Svi koji želite, razmislite i što prije se javite i rezervirajte jedan par SHKM Startasica i za sebe.

Ono što je najljepše jest što kupnjom ove tenisice pomažemo bolnici u Vukovaru, jer četvrtina prihoda od prodaje ide za potrebe bolnice. Na ovaj način želimo pomoći ovoj institutciji čije osoblje iz dana u dan pomaže velikom broju građana Vukovara i okolice. Bolnica je jedan od simbola grada Vukovara, mjesto koje je u vrijeme Domovinskoga rata bilo svjedokom velike hrabrosti, požrtvovnosti i nade. Želimo da ovaj Susret i ovaj naš dar unesu novu nadu toliko potrebnu gradu Vukovaru kao i cijeloj našoj Domovini.

Startaj i ti novu nadu!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.