Facebook

Perišić sa sinom na duhovnoj obnovi: Njegova osobna iskustva i priče svima su bila zanimljiva

Autor: I.G.

Njegova osobna iskustva i priče svima su bila zanimljiva i nema tko nije poželio stisnuti ruku našem nogometnom junaku kojemu, očito, glava nije "samo u balunu"...

Ivanu Perišiću nije silazio osmijeh s lica, kao ni brojnoj okupljenoj splitskoj mladosti na “Ljetnom oratoriju”, obrazovno-duhovnoj aktivnosti koju promovira salezijanska redovnička zajednica u suradnji s mladima, a čiji je domaćin Župa Marije Pomoćnice na Kmanu.

U kmanskoj je župi upravo zato ljeti vrlo živo, zanimanje roditelja i djece za program koji promovira stvaranja prijateljstava, usvajanje životnih vrijednosti preko igre, plesa, radionica, natjecanja, izleta, vrlo je veliko i Perišić se sa sinom vrlo rado priključio ovoj zajednici.

Njegova osobna iskustva i priče svima su bila zanimljiva i nema tko nije poželio stisnuti ruku našem nogometnom junaku kojemu, očito, glava nije “samo u balunu”…

I nije Perišić jedini koji se odazvao duhovnom zovu, sudeći po Facebook objavama, na Ljetnom oratoriju družili su se i duhovno svjedočili i rukometaši Filip Ivić i Luka Šebetić, piše Slobodna Dalmacija.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.