PAPA UPOZORAVA: ‘Oni koji ostavljaju ljude bez posla čine veliki grijeh!’

Autor: Vjera

Oni koji, zbog ekonomskih manevara ili u ime nejasnih trgovanja, zatvaraju poduzeća i oduzimaju ljudima posao i dostojanstvo čine veliki grijeh"

Oni koji, zbog ekonomskih manevara ili u ime nejasnih trgovanja, zatvaraju poduzeća i oduzimaju ljudima posao i dostojanstvo čine veliki grijeh, rekao je papa Franjo u svom obraćanju na Trgu Svetog Petra na kraju današnje opće audijencije. Pozdravljajući radnike tvrtke “Sky Italia”, Papa je izrazio nadu da će se za “njihovu situaciju s poslom brzo pronaći brzo rješenje, poštujući prava sviju, posebno obitelji. Rad nam daje dostojanstvo a vođe naroda, vladari imaju obavezu učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi svaki muškarac i svaka žena mogli raditi i tako sačuvati ponos i s dostojanstvom gledati drugima u lice. Oni koji, zbog ekonomskih manevara ili u ime nejasnih trgovanja, zatvaraju poduzeća i oduzimaju ljudima posao i dostojanstvo čine veliki grijeh”, rekao je Papa, a prenosi IKA.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.