PAPA SNAŽNO UDARIO NA ZLO! Nevjerojatne izjave koje mediji skrivaju: ‘Mi smo nacisti’

Autor: Vjera

Izjava koju masovni mediji nikad neće prenijeti šokirala moćne lobije

Kako je krenulo mogli bi napraviti cijelu rubriku s izjavama pape Franje koje su krik istine, suprotne od onog što masovni mediji plasiraju svijetu kao papinu retoriku,  te izjave koje se u masovnim medijima skrivaju jer jednostavno ne odgovaraju mainstream matrici koja od pape Franje stvara sliku koja ne odgovara istini, za potrebe širenja sumnje i razdora u srcima vjernika. Zbog toga, ne nasjedajte nego dijelite istinu na slavu Božjeg kraljevstva, na slavu Isusova imena.

Naime, u subotu na sastanku s talijanskom obiteljskom organizacijom papa Franjo je snažno kritizirao ubijanje djece s invaliditetom u maternici, pod srcem majke te upozorio da se takvi zločini pamte kao zločini nacista.

Tijekom prošlog stoljeća cijeli svijet se zgražao nad time što su nacisti radili, a danas radimo isto samo s bijelim rukavicama‘, rekao je sveti Otac napominjući da je zlo imati liječnike koji nagovaraju trudnice da pobace djecu s teškoćama u razvoju.

Za miran život, oni će izbrisati život‘, upozorio je.

Na sastanku, papa Franjo je također podsjetio da samo muškarci i žene zajedno mogu formirati obitelj. Napomenuo je kako ljudi danas razgovaraju o mnogim oblicima obitelji, ali kako kaže: samo je jedna obitelj, obitelj na sliku Božju, ona između muškarca i žene, napomenuo je Franjo, dodavši da Dugina ‘obitelj’ ne može ući u tu definiciju. (kath.net)

Ovim izjavama papa Franjo zamjerio se mnogima, moćnima, na slavu Božju! Molimo za njega, za snagu i hrabrost koja mu je potrebna!




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.