Kardinal Schonborn otkrio zašto neki sumnjaju u Međugorje!

Autor: Z. K.

Priznao je da sumnje postoje ali je i odgovorio onima koji sumnjaju.....

Novinari portala Mystic Post upitali su austrijskog kardinala Schönborna, vrlo bliskog papi Franji da podjeli svoje mišljenje o Međugorju. ‘On je promislio nekoliko sekundi te rekao: Ja sam bio dio Odbora stručnjaka koji su proučavali ovaj vjerski fenomen. Naše zaključke već je izdala Kongregacija za nauk vjere. Ono što je značajno je to da je papa Franjo i prije nego je Kongregacija izlagala želio znati sve o studiji koju je pripremila komisija. Papa je jako zainteresiran za sve što se događa u Međugorju’, rekao je kardinal.

Kardinal je pojasnio da su neku članovi Komisije sumnjičavi prema Međugorju  jer se Gospa ukazuje svaki dan toliko dugo vremena.

‘No ja sam im na to dogovorio da se svetoj Faustini Isus ukazivao i nekoliko puta dnevno, a njena viđenja su odobrena od Crkve i ona je svetica.’, kazao je kardinal obrazlažući kako se zauzeo za Međugorje.

On je čini se svjestan dobrih plodova koji se događaju u Međugorju te često razgovara s vidjelicama o duhovnim iskustvima što ih primaju od Blažene Djevice Marije, piše portal,  i dodaje: Kad smo ga upitali za budućnost Međugorja, kardinal je rekao da je jedna stvar sigurna: Crkva nikad neće ‘razbiti’ sve što se gradilo godinama.  Međugorje će i dalje osvajati svijet!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.