JIM CAVIEZEL POSJETIO MEĐUGORJE I OTKRIO: ‘Ja ću glumiti Isusa u nastavku Pasije’

Autor: Z. K.

Nismo ni sumnjali da će Gibson opet dopustiti Duhu da djeluje u ekranizaciji Isusova lika i djela!

Kad je Mel Gibson najavio snimanje nastavka njegova iznimnog filmskog djela Pasije, filma koji će otkriti što se događalo nakon Pasije, svijet je bio oduševljen. Znalo se samo da će nastavka biti ali nikakvi drugi detalji nisu bili otkriveni. Međutim, duhovni glazbenik Ivan Puljić otkrio je na svom Facebook profilu da je glumac koji je glumio Isusa u prvom djelu posjetio Međugorje, gdje se sastao s vlč. Zlatkom Sudcem, i s njim te im otkrio da će se novi film Mel Gibsona zvati – ‘Uskrsnuće’, ali i da će opet on glumiti Isusa u glavnoj ulozi, što će biti prvi put ikada da isti glumac ima ulogu Isusa u nastavku nekog filma. Sigurni smo da će upravo ova ekskluzivna informacija oduševiti ljubitelje Pasije diljem svijeta.

Naime, informacija da će upravo Jim Caviezel opet glumiti Isusa u nastavku Mel Gibsonova filma i nije čudna ukoliko uzmemo u obzir nadahnuće ‘odozgor’ o  kojemu je Caviezel progovorio nakon završetka snimanja Pasije, koje je bilo obasuto brojnim milostima, preobraćenjima, i darovima, a što su mnogi osjetili gledajući ovaj film muke našeg Gospodina. Posebnu ulogu je imao Jim koji se kako kaže, toliko stopio s ulogom Isusa da je i sam u jednom trenutku preminuo na križu – doslovno. Njegovo svjedočanstvo je zaista veliko ali i svih onih koji su sudjelovali u snimanju Gibsonove ekranizacije Kristove kalvarije, da je zapravo posve logično da će Gibson opet dopustiti Duhu da djeluje u stvaranju nastavka.

Ukoliko niste, dirljivo svjedočanstvo Jim Cavizela obavezno poslušajte:




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.