duList

IZNENADNI GOST! Dok su vjernici molili kod tijela sv. Leopolda, ona ih mirno promatrala s oltara!

Autor: I.A.

Prizor je zaista predivan

Dok je mnoštvo vjernika u tišini i molitvi obilazilo sarkofag s relikvijom sv. Leopolda Bogdana Mandića, u dubrovačku crkvu Gospe od Milosrđa je ušao zanimljiv, nesvakidašnji posjetitelj.

Naime, radilo se o bijeloj golubici koja je izazvala zainteresiranost prisutnih, piše DuList. Prekrasna bijela golubica, inače simbol Duha Svetoga, svoje je mjesto u crkvi pronašla upravo na oltaru s kojeg je promatrala brojne vjernike. U jednom trenutku golubica je promatrala vjernike stojeći točno iznad svetohraništa. Prizor koji zaista ne može nikoga ostaviti ravnodušnim.

DuList

Tijelo sv. Leopolda, zaštitnika Dubrovačko-neretvanske županije u Dubrovnik je stiglo u subotu navečer iz Herceg Novog, a sve do 4 ujutro upriličeno je bdjenje u crkvi Gospe od Milosrđa.

Nakon toga uslijedilo je nekoliko jutarnjih misa koje su završile koncelebriranim misnim slavljem u svetištu Gospe od Milosrđa koje je predvodio dubrovački biskup mon. Mate Uzinić. U nedjelju je neraspadnuto tijelo sveca ispraćeno u Split.

Fotografija je preuzeta s portala DuList, s dopuštenjem.

Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.