Jurica Galoic/PIXSELL

HAJMO, HRVATSKA Pater Ike poziva na veliku molitvenu inicijativu hrvatskih branitelja na Kamenitim vratima!

Autor: Vjera

Moilitva će trajati sve dok se ne riješe ključna pitanja opstojnosti Domovine!

Facebook status patera Ikea Mandurića koji je poznat po svojoj nesebičnoj podršci hrvatskim braniteljima prenosimo u cijelosti:

Pokrećemo molitvu branitelja na Kamenitim vratima, za Domovinu i za branitelje.

Dragi branitelji,
Pozivam Vas da ovoga četvrtka započnemo s trajnom molitvom na Kamenitim Vratima. Sastajat ćemo se svakoga četvrtka, u 18.00 – sve dok se temeljna pitanja branitelja i opstojnosti Domovine ne riješe.

Imamo mnoštvo potreba i vapaja svemogućemu Bogu: Vlada je nedosljedna, institucije su odnarođene, intelektualna elita je ustrašena, mediji lažljivi, narod je dezorjentiran, branitelji razjedinjeni.

Puno je naših suboraca koji su vjeru izgubili i od Crkve se udaljili. Neki su krenuli i krivim putem. Molimo ponajprije za takve, naše branitelje, ali i za Domovinu, da u njoj nove generacije mogu živjeti svoju slobodu za koju smo se borili. Samo Bog nam može pomoći!

Duh Božji nas može ujediniti, osnažit, ohrabriti, obodriti, put nam pokazati, i nove lidere providiti, od neprijatelja obraniti.
Započinjemo molitvu krunice u četvrtak, na blagdan BEZGRJEŠNOG ZAČEĆA BLAŽENE DJEVICE MARIJE. Providnost Božja je tako htjela da nam na početku stoji lik Bezgrješne Bogorodice, koja nas je i u ratu zagovarala, i neka nas prati. Rastjerat će se ove magle sive, u punini vremena. Molimo Boga za to!

Duh pobjednika je u nama, ali on se pokazuje samo u sili Božjoj. Cilj nam je temeljti započeti sa cjelovitom duhovnom ponudom za branitelje, najprije ovdje u Zagrebu, ali i diljem Domovine, sve do potpune duhovne obnove našega naroda.




Molitva se odvija u organizaciji MARIJANSKOG ZAVJETA ZA DOMOVINU, i odvijat će se uvijek uz pjesmo, krunicu, i molitvu blagoslova za sve branitelje. Poslije krunice bit će ponuđeno toplo čaj i kuhano vino. Zima je.

Povedite prijatelje suborce. Nagovorite ih, osobito one za koje znadete da se teško nakanjuju na molitvu. Krenimo u novi boj: onaj duhovni i molitveni, pred kojom svaka neprijateljska sila pada!

S Gospinim zagovorom, i Božjom milošću, Vidimo se gore!




Djevice prečista, zagovraj i čuvaj svoje branitelje i Domovinu nam, kako si nas i u ratu zagovarala!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.