Fra Smiljan Kožul predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za svetkovinu Duha Svetog!

Autor: Vjera

Ozdravljenje, iscjeljenje, slavljenje uoči svetkovine Duha Svetog

U dvorani Milosrdnog Isusa u Sigetu, u sklopu crkve Svetog Križa od 17. do 19. svibnja fra Smiljan Kožul i Pokret krunice za obraćenje i mir predvodit će trodnevnu duhovnu obnovu uoči svetkovine Duha Svetog na koju su svi pozvani.

Otvorimo svoja srca Duhu Svetom ovim seminarom koji ima za cilj obnovu, ozdravljenje, iscjeljenje i slavljenje Duha Svetog bez kojeg mi ne možemo činiti ništa.

Duhovni seminar počinje u četvrtak u 19 sati, slavljenjem devetnicom, svetom misom te urom klanjanja za ozdravljenje.

Isto će se ponoviti i u petak s početkom u 19 sati,  dok je u subotu dopodne od 9 ujutro izloženo Presveto, te će se slaviti moliti za ozdravljenje i oslobođenje sve do 12. i 30 kad završava prvi dio subotnjeg programa.

Doček Duha Svetog nastavlja se navečer od 20 i 30 sati uranjanjem u molitve Duhu Svetom, svetom misom te bdjenjem koje će potrajati do ponoći.

Svi ste pozvani, doći i otvoriti svoja srca Božanskoj Vatri.

U nastavku pogledajte dataljniji program:




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.