DUHOVNA BITKA U SAD-u: 300 tisuća učenika donijelo svoju Bibliju u školu!

Autor: Z. K.

I dok se sotonizam gura kao razumska religija, kršćani se se ugnjetavaju!

Kako je u SAD-u sve više izražena prava duhovna bitka u kojoj sudjeluju i državne vlasti na način da postepeno uvode sotonizam u škole, na fakultete i druge institucije, istovremeno diskriminirajući sve kršćane zabranjujući im isticanje svoje vjere u školama i drugim institucijama, evanđeoske organizacije pokrenule su 2014. godine inicijativu pod nazivom – ‘Donesite svoju Bibliju u školski dan’.

Ove godine dan Biblije u školama održao se treći put, a da su kršćani sve više svjesni duhovne bitke, svjedoči i broj sudionika koji raste iz godine u godinu. Naime, prve godine u školu je Bibliju ponijelo svega osam tisuća učenika, prošle godine taj broj je skočio na 150 tisuća dok je ove godine u inicijativi sudjelovalo 300 tisuća učenika. Cilj ove inicijative je poslati jasnu poruku društvu i institucijama da se prava kršćana opako krše – svaki građanin u SAD-u ima pravo na svoju vjeru i to javno. Cilj je i da učenici razgovaraju o sadržaju Biblije – rekao je glavni organizator inicijative  Jim Daly koji je podsjetio da su vjernici, ponajviše mladi i djeca diljem svijeta u velikim problemima jer vrlo često osjećaju da moraju skrivati svoju kršćansku vjeru.

Usporedbe radi, u tijeku je molitvena inicijativa 40 dana za život u Hrvatskoj u kojoj također vidimo naznake mogućih zabrana molitve na javnim mjestima te potpunu demonizaciju kršćanske vjere što nije u skladu s modernim demokratski uređenim sustavima, ali je u skladu s nevjerojatnim đavolskim napadima,  pa valja primijetiti da je retorika ugnjetavanja kršćana svuda u svijetu ista!

 

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.