CRKVA SPAŠAVA MLADE: Umjesto k vješticama, pozvani ste na proslavu s Isusom!

Autor: Z. K.

S Isusom bdijte!

‘Slaviti Halloween znači dati hosanu (slavu) vragu, koji, ako i čašćen samo u jednoj noći, misli da polaže pravo na osobu. Stoga, nemojte biti iznenađeni ako se čini da svijet ide prema dolje, i ako ordinacije psihologa i psihijatara su puni neispavane djece, vandala, nervoznih, i djeca koja su opsjednuta i depresivni, mogući samoubojice”, poručio je svojevremeno javnosti dugogodišnji vatikanski egzorcist i predsjednik Međunarodnog udruženja egzorcista, otac Gabriele Amorth iz Modene..

On je također upozoravao da su jeziva maskiranja, naizgled bezopasna, počast “knezu ovoga svijeta- vragu”.

“Jako mi je žao da se Italija, kao i ostatak Europe, udaljava od Isusa, a čak odaju počast sotoni”, rekao je egzorcist prema kojem je “Halloween predstavljen kao svojevrsna seansa spiritizma u obliku igre”.

“Lukavost vraga je baš ovdje. Ako primijetite sve je predstavljeno u obliku nevine zaigranosti. I grijeh nije ‘više’ grijeh u današnjem svijetu. Sve je kamuflirano u obliku potrebe, slobode i osobnog zadovoljstva i užitak. Čovjek je postao bog sebe samoga, upravo ono što želi vrag”, zaključio je otac Amorth. Upravo zbog toga, zbog sve veće zaluđenosti mladih ‘s Hellowinnom’, Crkva već godinama te večeri organizira Hollywin.

Naime, ured za mlade Riječke nadbiskupije, uoči blagdana Svih Svetih, u ponedjeljak 31. listopada u crkvi sv. Romualda i Svih Svetih na Kozala organizira molitveno bdijenje „Holywin“.

Program počinje u 20 sati svjedočanstvom dvoje mladih. Nastavlja se molitvom krunice, duhovnim nagovorom i misnim slavljem kojega će u 21:30 predvoditi župnik župe na Kozali vlč. Mario Gerić. Propovjedat će đakon vlč. Marko Gregić. Program će glazbeno animirati VIS Osmjeh iz župe Gospe Lurdske na Žabici.

Nakon mise molitvene zajednice mladih Riječke nadbiskupije animirat će cjelonoćno klanjanje u vremenu od 23 do 5 sati. Na klanjanju će se razmatrati životi svetaca, a sve kako bi te večeri mladi bili u prisutstvu Isusa a ne zla koje te večeri čini zvjerstva diljem planete zahvaljujući brojnim ljudima u neznanju!




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.