BRAVO KRŠĆANI! Crkva Švedske zasut će područje ISIS-a tisućama Biblija! ‘Neka se spase’!

Autor: Z. K.

Ako na ovaj način spase od propasti samo jednog terorista, učinili su puno!

S obzirom na sve gotovo sumanute događaje diljem svijeta, s obzirom na teroriste i kvaziteroriste, plaćene vjerske ubojice i marionete vlastitih spoznaja, kršćani su posve zbunjeni. Kako evangelizirati, kako svjedočiti kako spašavati izgubljene, odnosno kako vršiti zadatak na koji smo svi pozvani? Puno je tu straha i sumnje, a kako i ne bi bilo kada se zbog imena Isus režu glave, pa usudit ćemo se reći, na svim dijelovima ovog posve naprednog svijeta.

ISIS prijeti kršćanima, najavljuje masovna ubojstva, papa Franjo jedini otvoreno govori kako je čovječanstvo u ratu, pravom ratu te nas poziva na borbu. Ali kakvu borbu? Kod Isusa nema mačeta, nema sile, nema snage već samo Riječ Božja pred kojom zastaju i najveći mozgovi svijeta. Riječ pred kojom su se poklonili i poklonit će se mnogi narodi. Riječ koja jedina ima snagu činiti ono što je čovjeku nemoguće – spašavati od propasti, za vječnost. Zbog toga je najavljeni potez Crkve u Švedskoj vrijedan hvale. Oni su smišljali kako pustiti Isusa među ISIS kako bi on iz najveće tame iznjedrio svijetlo, i dosjetili se. Naime, Islamska država (ISIS) koja ima središte u Iraku uskoro će biti zasuta Božjom Riječi. Uz pomoć dronova i nove tehnologije Crkva Švedske poslat će im na tisuće Biblija u elektroničkom obliku, kako bi, prema riječima vođa Crkve olakšali svoje patnje i pokušali se spasiti.

Cilj švedske crkve je širiti ljubav i nadu kroz Riječ u područjima na kojima nedostaje Božja pomoć. Voditelj Crkve Christian Akerhielm je rekao: “Biblije su veličine kutije tableta i imaju zaslon. One ne zahtijevaju električnu energiju, već rade na vlastitu.” “Naša želja je da prenesemo nadu i ljubav kršćanskog evanđelja populaciji koja živi u zatvorenim prostorima gdje su im uskraćena ljudska prava.

“Mi ćemo tijekom nekoliko slijedećih tjedana izbaciti tisuće Biblija na ISIS-ove teroriste.” Crkva je izjavila da je i druga organizacija djeluje na tom području, koju nisu imenovali, koja će im pomoći da izvrše zadaću. Crkva kaže da na svojoj web stranici: “Mi vjerujemo u vječnost i ljubav koja nikad ne završava, koju nam je dao Bog.” “I zajedno ćemo pokušati širiti tu ljubav prema što više ljudi, i u svijetu i lokalno gdje je naš dom, ovdje u Uppsali.”

A da je moguće izaći iz zastrašujućeg mraka koji djeluje na terorističkim područjima svjedoči i sin jednog od vođa terorista o čemu čitajte u nastavku:

>>>SIN VOĐE TERORISTIČKE ORGANIZACIJE PORUČIO MUSLIMANIMA: ‘Islam je droga, Isus je lijek!’

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.