BOŽJI ČOVIK: Dokumentarac o Isusovim čudesima koji će osvojiti Hrvatsku!(VIDEO)

Autor: Z. K.

Dokumentarni film hrvatskog karizmatika Dražena Bušića, o čudesima Isusa Krista u životu jednog ovisnika koji će vas ako ništa drugo, dobro zamisliti! Javne projekcije kreću uskoro!

Radnja ovog emotivnog dokumentarca kreće od osobnog svjedočenja čovjeka koji je bio ovisnik o heroinu. Film prati njegov životni put kroz smrtonosnu bolest, preko pokušaja suicida te vodi ka obratu koji se dogodio u Kući susreta Tabor. Njegovu obraćenju slijedio je obraćenje njegove obitelji. Boris i njegova supruga Dolores ne samo da su povjerovali u Krista, oni Mu već deset godina svim srcem služe! U Kaštel Novom su pokrenuli molitvenu Zajednicu sveti Leopold u kojoj su svoju novu duhovnu obitelj pronašli mnogi koji su i sami nekada bili na rubu društva: bivši narkomani, reketari, osuđivani kriminalci… Ukratko, riječ je o iznimnoj službi koja se temelji na zahvalnosti Bogu a koja sada već dotiče stotine ranjenih i opterećenih, piše na stranicama produkcijske kuće Snaga za život! 

Pogledajte trailer filma koji mijenja ljudska srca, i zapitajte se – vjerujete li zaista u čuda?

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.