Blanka Vlašić  oduševila Hrvate u dijaspori svjedočanstvom!

Autor: Vjera

Posvjedočila je da je upravo Isus razlog zašto je uspjela sve posložiti na svoje mjesto

Naša proslavljena sportska zvijezda Blanka Vlašić svojim svjedočenjem vjere oduševila je brojne Hrvate koji su se okupili u mjesnoj crkvi u Mainzu, koja je za ovu prigodu bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

A Blanka je sa oltara mjesne crkve govorila kako je upravo uz veliku vjeru i molitvu uspjela u životu sve ostvariti i posložiti na svoje mjesto, zbog čega je danas izuzetno zahvalna Isusu. I zato u svakoj prigodi javno naglašava i svjedoči to svoje iskustvo vjere koja je danas vodi kroz život.

Susret sa Blankom i njezino svjedočenje trajalo je dva sata, a nazočni su Blanku u više navrata od srca nagradili sa dugačkim pljeskom uz izraze divljenja njezinoj vjeri i sportskom uspjehu.

U ime Hrvata i crkve u Mainzu zahvalio joj se fra Ante Bilić, voditelj Hrvatske katoličke župe u ovom prijateljskom gradu na obali Rajne, koja već više od 50 godina djeluje sa puno uspjeha u prezentaciji vjere i Hrvatske, među njemačkim domaćinima i ima odličnu suradnju sa Njemačkom biskupskom konferencijom.

Velika sportska zvijezda nakom mise i svjedočanstva nastavila je zabavno druženje sa mladima u misiji Mainz, izvijestio je croatia-presse.de.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.