AMERIČKI KARIZMATICI PONOVNO U HRVATSKOJ: Bliska suradnica Majke Terezije s darom ozdravljanja vraća se u našu zemlju!

Autor: Z. K./ M.B.

Ne sudite prije nego odete osjetiti tu snagu na licu mjesta!

Sigurno se sjećate gospođe Joanne Petronella i njezina tima koji su prošle godine posjetili Hrvatsku. Izvanredna nam je čast ponovno najaviti njihovo gostovanje!

Gospođa Petronella, osnivačica i voditeljica službe „Christ in You, The Hope of Glory!”, katolička je laikinja obdarena izrazitim karizmama propovijedanja, proroštva i ozdravljanja. Služi preko 40 godina a tijekom svoje službe boravila je u 39 zemalja svijeta te je bila bliska prijateljica i suradnica svete Majke Terezije. Svoje susrete završava pojedinačnom molitvom za izlječenje! Gđa Petronella i njezini suradnici gostovat će na susretima društvo za promicanje kršćanskih vrednota “Kristofori”.

Raspored susreta:

24.8. Srijeda Split 18:00 – Hotel “Atrium”, Domovinskog rata 49A, Split

25.8. Četvrtak Voloder 18:00 – Župna crkva Sv. Antuna Padovanskog
Kolodvorska 17

26.8. Petak Zagreb 18:00 – Sportsko rekreacijski centar JELENOVAC, Kosirnikova 72

27.8. Subota  Dugo Selo 18:00 – Gradska sportska dvorana, Đure Dubenika 2, Dugo Selo




28.8. Nedjelja Osijek 18:00 –  Sportska dvorana Jug II, Kralja Petra Svačića

30.8. Utorak Čapljina 18:00 Hotel Mogorjelo

Ova, zaista izuzetna žena koju krase mnogi karizmatski darovi u Hrvatskoj je bila i prošle godine kada su se događala brojna čudesa i ozdravljenja a sva svjedočanstva možete pronaći na stranicama Kristofora.




‘Gospođu Petronellu sam upoznao prije dvadesetak godina, kad je sa svojim timom gostovala u Hrvatskoj po drugi put. Bio je to moj prvi susret s karizmaticima, i on je u mnogočemu promijenio moj život. Tada sam prvi put vidio i osjetio djelovanje karizmi Duha Svetoga. Tom je prilikom nekolicina nas iz Hrvatske otpratila gđu Petronella i njezin tim u izbjeglički kamp u Mađarskoj, gdje su boravile izbjeglice iz BiH, Hrvati i Muslimani. Molili smo za te ljude na otvorenom, i siguran sam da nitko tko je prisustvovao tom događaju nije nikad zaboravio što se tada dogodilo. Naime, među izbjeglicama je bila i dvanaestogodišnja Muslimanka gluhonijema od rođenja. Nakon molitve je pročula a zatim je počela govoriti svoje prve riječi. Putem razglasa je svirala novokomponirana glazba… nikad neću zaboraviti kako se šokirala kad je pročula. Bio je to, naravno, itekako pozitivan šok. Uhvatila se za osobu do sebe i čvrsto se i dugo držala za nju sve dok se nije smirila. Nekoliko godina poslije, čuo sam da je ubrzo nakon tog događaja naučila govoriti.
To mi je bilo dovoljno da se mnogo više zainteresiram za Boga, a posebno za Duha Svetoga,’ rekao je prošle godine uoči njena dolaska u Hrvatsku za naš portal Josip Lončar, ravnatelj Neprofitne ustanove za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori, na čijim će susretima gostovati američki karizmatici. Ako ništa drugo, odite pogledati, mi smo prošle godine bili i svjedočimo da se isplati. Gđa. Petronella ima zasista posebnu vatru za Isusom koju je teško riječima opisati, ona se može samo doživjeti!

Autor:Z. K./ M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.