deda

AJME, EVO ŠTO RADI VJERA U KRISTA: 90-godišnjak potpuno sam već 50 godina gradi katedralu Isusu!

Autor: ¨Z. K.

Ovakvi primjeri vjere su zaista rijetki! Like za čovjeka koji je svoj život posvetio gradnji hrama Božjeg!

Već 53 godine Justo Gallego samo svojim rukama za Isusa gradi katedralu na periferiji Madrida. Ovaj čovjek koji danas ima 90 godina nema nikakvog arhitektnoskog ni građevinskog znanja, no ipak to ga nije spriječilo da gradi katedralu Isusu na slavu. Sa svojig 90 godina svjestan je da neće za života završiti ovaj projekt, no to ga ne brine, jer ga nosi vjera u Isusa kojem tu katedralu gradi. Uvjeren je da će biti po Njegovoj volji.

Kada sam počeo graditi ovu katedralu, cijeli svijet mi je govorio da sam lud. Nisu vjerovali da ću uspeti, ali sam im dokazao da sam u pravu! Bilo je lakše kada sam počeo s gradnjom jer sam bio mlad. Sada je teže, kaže ovaj simpatični zaljubljenik u Isusa jer je  90 godina baš mnogo. Katedrala je posvećena Isusu Kristu a čini se da je ovaj čovjek poput Noe, koji je samo i isključivo uz vjeru i bez ikakvog znanja sagradio arku dostojnu samo Božje veličine.

Kristov graditelj Justo dodaje da mu ništa ne treba, ni materijal ni novac, jer sve što je u životu stekao uložio je u ovu građevinu. Jedina želja mu je da nakon smrti katedrala ode u prave ruke, te da on bude sahranjen u njoj, ovisno naravno o Božjoj volji.

Pogledajte video:

>>>Časne sestre izmolile čudesne stube! Ne zna se od kuda potječu, tko ih je izgradio i kako uopće stoje!

Autor: ¨Z. K.

ZADNJE VIJESTI