VIDJELICA O VELIKOM ZNAKU KOJI ĆE GOSPA OSTAVITI NA PODBRDU: ‘Ni eksplozije ni ratovi neće mu moći ništa’

Autor: Z. K.

Marija ništa ne radi samostalno, već vrši volju Boga Oca, a taj znak koji nam je obećan Njegova je volja stoga je neuništiv!

Kad se Gospa ukazala mladima u Međugorju gotovo nitko im nije vjerovao pa su vidioci odmah na početku od Gospe tražili znak kako bi i sve druge uvjerili da oni zaista vide Gospu.Mnogi im nisu vjerovali, a vidioci su bili žalosni i nestrpljivi pa su svako malo ispitivali Gospiu za znak. Ona im je odgovarala: ‘Strpite se anđeli moji’. S vremenom su prestali postavljati to pitanje. Nekoliko mjeseci nakon, u listopadu 1981. godine Gospa im je rekla: ‘Dragi moji anđeli ne bojte se. Ja ću vam sigurno ostaviti znak. Izvršit ću svoje obećanje i ostaviti vam znak’. Znak je Gospa obećala ostaviti na podbrdu, odnosno na mjestu ukazanja, a prema riječima vidioca taj znak će biti, velik, neuništiv i trajan. Neće biti napravljen ljudskom, nego Božjom rukom i biti će dar svim ljudima kao potvrda da je sve ove godine zaista Gospa bila s nama, prisutna kao naša Majka.

Vidioci kažu da znaju i vrijeme kada će znak biti ostavljen ali i da su ga vidjeli te da je prekrasan. Nedavno je za portal Mystic Post, koji izvještava o čudesima u Međugorju vidjelica Ivanka Ivanković progovorila o velikom znaku, te na pitanje mogu li oni koji  vrijeđaju Mariju poremetiti njezine planove za ovaj svijet odgovora: ‘Ne ne mogu, jer Isus je taj koji odlučuje – Bog, a on je već pobijedio’. Također, vidjelica Ivanka tvrdi da velikom znaku neće moći naštetiti ni ratovi, ni eksplozije ni silno naoružanje svijeta. ‘Ništa ga neće moći uništiti, jer taj znak je odobrio Isus’. ‘Marija ništa ne čini bez Isusa’, rekla je Ivanka dodajući da Marija također vrši volju Božju i ništa ne radi samostalno, stoga je i znak koji je obećan volja Božja a samim time on je neuništiv od svijeta!’

Veliki znak koji je Gospa obećala ostaviti na Podbrdu za sve narode svijeta jedan je od najiščekivanijih događaja u svijetu vjere. Taj znak trebao bi potvrditi Gospina ukazanja, ne samo u Međugorju, već diljem svijeta ali i naravno donijeti brojne milosti onima koji još ne vjeruju!

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.