Novinar

Svećenik poslao fotografije snimljene na nebu iznad Vatikana u trenutku kanonizacije Majke Terezije!

Autor: Z. K.

Fotografije tek sada puštene u javnost

Portalu Mystic Post dostavljene su dvije predivne fotografije neba snimljene u trenutku proglašenja blažene Majke Terezije svetom! Kako kaže izvor, fotografije je snimio jedan svećenik koji je bio na kanonizaciji. Fotografije su podijeljene mnoštvo puta, a mnogi u njima vide znak neba, odnosno ples anđela! Prosudite sami….

slika6

slika5

Podsjetimo, blaženu Majku Tereziju Papa Franjo proglasio svetom u svečanoj ceremoniji na Trgu Svetog Petra u nedjelju 4. rujna ove godine.

Sveta Majka Terezija rođena 26. kolovoza 1910. u Skoplju u Makedoniji kao Gonxha Bojaxhiu. Krštena je rimokatolkinja što je u Skoplju bila manjinska religija. U tom je gradu provela i djetinjstvo, ali je rano odlučila da će se posvetiti vjerskom životu. Napustila je dom s 18 godina i preko Zagreba, čijom će počasnom građankom kasnije postati, stigla u samostan Sestara Loretskih u Dublin. Odatle će se 1929. zaputiti u Indiju. Počela je raditi u indijskim siromašnim četvrtima, poučavati djecu i brinuti se za bolesne. Godine 1950. službeno je utemeljila Misionarke ljubavi kao kongregaciju u Kolkatskoj biskupiji. Preminula je 1997., a blaženom ju je proglasio sv. Ivan Pavao II. samo šest godina kasnije, 2003. godine. Njeno proglašenje svetom pratili su milijuni ljudi stoga nije čudno da se i nebo radovalo na njezinoj kanonizaciji!

Autor: Z. K.