financije

SVE PREDAJ ISUSU: Molitva za financijske poteškoće!

Autor: Z. K.

Mnogi imaju poteškoća, no samo rijetki mole!

Puno je ljudi koji su zapeli u financijskim poteškoćama. Teško je…mnoge obitelji su gladne i ranjene. No, rijetki mole, a Isus ne navaljuje na vrata vaših srca. On čeka i čeka, čeka da ga pozovete! Nemojte misliti da je krivo moliti za financijske poteškoće, jer Isus ne želi da patimo i također, gospodar je svega, pa i financija, no samo ako mu to dopustimo. Ako mu prepustimo sve svoje brige i probleme, obitelji, život pa i one financijske probleme, On će sigurno pomoći po Božjoj volji.

Iako i u molitvi ‘Oče naš’ u trenutku kada govorimo ‘kruh naš svagdašnji daj nam danas’ govorimo i o financijama, donosimo vam molitvu u kojoj svoje financije predajete u ruke Gospodinu!

Gospodine Isuse, dolazim Ti sa svojim brigama i financijskim poteškoćama. Prinosim ti svoje financijske probleme, male i velike. U ime Isusa neka svako sotonsko djelovanje bude prekinuto. Daj mi milost da dobra upotrebljavam na veću Slavu Božju. Uči me da upotrebljavam materijalna dobra po volji Božjoj. Pomozi mi da mogu dati Bogu i Cezaru. Uči me da rukujem s materijalnim dobrima koja su mi na raspolaganu s osjećajem pune odgovornosti. Blagoslovi me da mogu biti vjeran(a) u velikim i malim stvarima. Daj mi da shvatim da sam samo ja upravitelj od Tebe povjerenih mi dobara. Pouči me da upotrijebim povjerena mi dobra kako ti želiš. Oprosti moje grijehe na materijalnom području. Oprosti sve moje grijehe rasipnosti, ne vraćanje dugova, visoke kamate, pravljenje visokog profita, crno tržište, nagomilavanje zalihe, ponositost materijalnim dobrima, uništavanje tuđih dobara, i neispravno mjerenje, porezno izbjegavanje i ne davanje milostinje. Izli svoju predragocjenu Krv na moje materijalna dobra i oslobodi me od svih problema. Hvala Ti Isuse. Aleluja!

Autor: Z. K.

ZADNJE VIJESTI