SINOVI I KĆERI BOŽJE, JESTE LI SVJESNI SVOJE ULOGE? Žurna molitva za svijet!

Autor: Vjera

Molimo zajedno....

Pitaš li se ponekad što je tvoja uloga u ovom trenutku povijesti u ovom svijetu? Pitaš li se kad što ti je činiti ? Sklopi ruke i moli. Probudi ljubav u sebi za druge. Moli za one za koje nitko neće moliti. Znaš li koliko je takvih ljudi? Znaš li koliko je takvih oko tebe, tebi poslanih a ti ih ne vidiš? Ljudi za koje nitko neće moliti? Moli ti. Moli za svaku osobu koju sretneš u danu, blagoslivljaj sve one koje poznaješ i koje ne poznaješ. Moli za one koji tebe, nas, progone, ne samo za one koje ludo voliš. Moli za upravitelje svijeta, za vladare država,  za izazivače ratova, moli za grešne, za izgubljene, moli za ljude u patnji. Moli, moli i moli. Nemoj samo promatrati smrt, moli da ne zavlada, moli za svijet! I zahvali što si dobio priliku u ovom trenutku povijesti sklopiti ruke i moliti, boriti se za spasenje duša – za Krista! Jesi li svjestan Sine Božji za što si izabran? Moli. Ti si ruke, ti si noge, ti si srce, ti si Crkva Isusa Krista, ti si njegova snaga i ako ti ne moliš On ne može činiti. Jesi li svjestan svoje uloge Sine Božji? Ne dozvoli da ti izgubljene duše prolaze kroz život a da ih nisi blagoslovio, pozvao ih u slobodu. Ne dozvoli. Ne dozvoli da prozujiš kroz život nesvjestan svoje uloge. Moli.

Kratka molitva za svijet

Neprestani sukobi na ovoj zemlji iz trenutka u trenutak izmiču kontroli. Ubojstva, ratovi, terorizam, smrt… sve je to, Bože, djelo Zloga, koji želi zavladati ovim svijetom. Tvoja je vojska anđela puno snažnija od sotonskih vojnika. Sruši njihovu vlast i oslobodi zarobljene duše da ponovno krenu tvojim putovima. Znam da smo mi sami krivi za mnogo toga što se događa na ovome svijetu; Bože, samo smo ljudi! I ponekad krenemo krivim putem, ali želimo se vratiti u tvoje krilo, kao izgubljena djeca svojim roditeljima. Po zagovoru Nebeske Majke i Sina tvoga, Isusa Krista, oslobodi nas od zla i daruj mir ovom nemirnom svijetu. Amen.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.