RODITELJI U STRAHU Novak Đoković bez njihova znanja uvlači djecu u sotonističke prakse!

Autor: Z. K.

Novak Đoković nije kršćanin!

Ovih dana u medijima kruže priče o okultnoj pozadini poznatog srpskog tenisača Novaka Đokovića koji je zapravo u vlasti demonske prakse. Naime, bunu protiv Đokovića podigli su brojni roditelji zaprepašteni činjenicom da Đoković i njegova supruga obilaze srpske škole te bez znanja i odobrenja roditelja uvlače djecu u sotonističke prakse te promoviraju svoj program koji nazivaju Mind Up. Ustrašeni roditelji su tek nakon nekog vremena saznali da da su njihova djeca u školama izložena tehnikama kao što su meditacije ili ‘svjesno’ gledanje, piše portal Oslobođenje koji još navodi da su roditelji bjesni s obzirom da Đoković bez znanja roditelja gura djecu u sektaštvo.

U ovoj praksi s učenicima sudjeluju i prosvjetni radnici koji  za vrijeme programa djeci puštaju i posebnu glazbu koja djecu dovodi u meditativno stanje. Navodno je cilj ovog program snižavanje stresa, međutim riječ je o vrlo opasnoj praksi koja je Đokovića pretvorila u sotonskog slugu s obzirom na to da je njegov posao sada i širiti ovu praksu na druge, ni manje ni više nego na maloljetnu djecu! Naš portal je još prije dvije godine upozoravao na okultnu pozadinu Novaka Đokovića koji je od kršćanina došao na to da se duhovno sjedinjuje s ‘božicom Shivom’, pa se mnogi s pravom pitaju – jesu li za Đokovićev uspjeh zaslužni demoni?

‘Đoković   otvoreno priznaje da je putujući svijetom upoznao meditaciju i Kundalini yogu, i to u vremenu kad mu je trebalo smirenje. Osim ‘mira’ dobio je već spomenuti orden, krenuli su odlični rezultati a objavio je i knjigu o tome kako zdravom prehranom postići dobre rezultate u sportu za kojom su doslovno poludjeli mnogi sportaši, od kojih i neki već afirmirani.

Slava i novac je tu, pitanje je samo je li riječ o prirodnom tijeku stvari ili je ipak za sve zaslužna duhovna pozadina? Ključnu ulogu u njegovim uspjesima ima tzv. Kundalini yoga.  Ukratko, za Kundalini yogu praktikanti kažu da sadrži vježbe koje čiste astralno tijelo, čime se aktivira i povećava životna energija (prana), te harmoniziraju, otvaraju i razvijaju čakre. Kundalini energija je duhovna energija ili moć, simbolično prikazana uspavanom, sklupčanom zmijom u baznoj čakri, koja se aktivira u određeno vrijeme, postupno ili naglo. U indijskoj mitologiji Kundalini je prikazana kao Shakti-snaga, koja se u krunskoj čakri ujedinjuje s ‘bogom’ Shivom, pisao je za naš portal gospodin Dražen Bušić, katolički karizmatik,  te objasnio: Što je sporno kod Kundalini yoge?

-Nije jasno što bi to bilo astralno tijelo. Biblija govori o čovjekovoj trodimenzionalnoj prirodi; čovjek je duh, duša i tijelo. Prema toj raščlambi, u čovjeku nema mjesta za još jedan dio, prije bi se moglo govoriti o novom entitetu, a to može biti samo neka duhovna svarnost; sila ili demon poslan od sotone.

-Zmija je prema Bibliji neprijatelj Boga i čovjeka, nije jasno kako bi u ovom slučaju zlo moglo roditi dobrim?

– Govori se o moćima koje se dobivaju vježbom ali je prava istina da se samom vježbom ne dobivaju i nadnaravne moći, tek bolje fizičko zdravlje.

-Ako je vježbanje presudno, zašto se izgovara mantra koja je ime nekog umrlog gurua ili riječ iz tzv. svetih hindu knjiga?

-Kako je moguće da se prosvjetljenje dobiva sjedinjenjem s ‘bogom’ Shivom koji je hindu ekvivalent za sotonu u kršćanstvu?

-Nakon svega nije jasno kako netko može prakticirati Kundalini yogu i zvati se kršćanin?

Pitanja je podosta, ali stvar je zapravo vrlo jasna. Novak Đoković više nije kršćanin, prestao je to biti, a postao nešto drugo; hinduist, okultist… U Srbiji se mole za njegovo obraćenje, te da napravi što manje zla kroz promociju svoje novootkrivene religije.

Dobronamjeran savjet: Ne igrajte se s ovime!

Želiš još ovakvih tekstova? Prati nas na FB!

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.