PADRE PIO O ŽENAMA: Danas, žene svojim ponašanjem izvrću božanski red i kvare čovječanstvo!

Autor: Vjera

Žene, približite se svetosti!

U posljednje vrijeme mnogo se  govorilo o ženama unutar Katoličke crkve zbog teksta objavljenog u Glasu Koncila o Marijinoj poslušnosti koji je podigao puno prašine u svjetovnim dimenzijama. Puno je tu mišljenja i demonskih podvala onih koji ne poznaju duha, ali samo je jedna istina – cijelo čovječanstvo i muškarci i žene u opasnosti su jer ne slušaju Boga! Za one koji misle da je pogrešno prozivati žene za poslušnost, poslušajte što je o njima rekao sveti Padre Pio, jedan od najomiljenijih svetaca današnjice!

Ženski spol je tankoćutan i nježan spol. Njihovo vanjsko ponašanje treba biti upečatljivo finoćom i ljubaznošću; više od muškarca, žene trebaju biti što stidljivije i suzdržljivije.

Danas, sasvim suprotno, svojim ponašanjem, žene izvrću božanski red, kvare čovječanstvo, društvo, obitelj, nevine kojima se okruženi.

Ne zakrčujte morska žala, pobuđujući na grijeh svojim ponašanjem! Vi smučujete oči muškaraca, pod izlikom da im se želite svidjeti.

Neka vaš uzor bude ljepota, krepost i bezazlenost blage Nebeske Djevice!

Ne odabirite Sotonu, prokletog i izazovnog zavodnika i kvaritelja! Ne ukrašujte lakoumno svoga tijela! To tijelo koje će jednog dana, čak i za nosioce mrtvaca, postati predmet užasa! Živite razborito, po zdravim razumu a ne kao bezumni!

Objavljeno na Facebook stranici Božji naum o ljubavi, braku i obitelji

Autor: Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.