NE BOJ SE, DIJETE: Nitko zemaljski ne može nad Gospom međugorskom imati ovlasti!

Autor: Slavica Vučko

Pred Njom, kleče i klanjaju joj se milijuni i milijuni kršćana, na brdu Križa i Podbrdu. Kome je cilj, da razbije to Božje stado, koje časti Njegovu Svetu Majku. Ona nije laž ni utvara jer laž je kratkotrajna i svima brzo dostupna.

Neka se nitko, ne zavarava mišlju i svojom zemaljskom moći, da može ukazanje međugorske Kraljice mira i ljubavi, proglasiti dječjom halucinacijom i da može Njenu slavu umanjiti i Njenu prisutnost učiniti nepostojećom. Ona je tu, u srcima milijuna i milijuna molitelja, koji su pohrlili i hrle svaki dan, da joj se poklone. Ona je Kraljica mira i ljubavi i Njeno ukazanje, najava je teških vremena koji su pred nama. Sotone iz Pakla, preselile su se na Zemlju i ričući, udaraju na sve što je Božje. Posebno napadaju one, koji Krista nose u svome srcu. Živimo u vremenima, kad je čovjek nemoćan i kad se bore Nebeske sile sa Sotonama, kako bi zaštitili i obranili svakog čovjeka. Sotona ima veliku moć i može zavesti i obmanuti svakog čovjeka, koji nema snagu Duha Svetoga. Sotona puno obećaje i tako pridobiva svoje sljedbenike dok u konačnici sve uzme. Uzima vječni život i čovjeka, koji krene za njegovim obećanjima, tjelesnih užitaka, razvrata, lagodnosti, vodi ga u vječno prokletstvo, gdje je plač i cijuk zubi.

Kraljica ljubavi i mira, Gospa međugorska, iznad svih zemaljski ovlasti je. Nema straha, da netko, zemaljski, može nad Njom imati ovlasti. Pred Njom, kleče i klanjaju joj se milijuni i milijuni kršćana, na brdu Križa i Podbrdu. Kome je cilj, da razbije to Božje stado, koje časti Njegovu Svetu Majku. Ona nije laž ni utvara jer laž je kratkotrajna i svima brzo dostupna. Laž donosi zlo, a nikada dobro. Gospa Međugorska, zagovornica ljubavi i mira, obraćenja i upozorenja, godinama je sa nama i čini čuda, o kojima mnogi svjedoče. I ja sam jedna od njih. Naša Gospa Međugorska, snagom svoje božanske brige, za sve ljude, okupila nas je u vijenac molitve i prošnje Bogu vječnomu, da otkloni zlo, koje mi činimo svojim grijesima i tako jačamo Sotonu, koja sada otvoreno riče i napada Božje hramove. Napada sve, koji s ljubavi izgovore Kristovo ime i koji ga nasljeduju. O tome se malo govori a ponajmanje oni kojima je ukazanje Gospe Međugorske upitno a koji su najviše pozvani da slave Majku Božju. Neka teška vremena! Govorio je, naš A.G. Matoš i od tada, se ništa nije promijenilo. Postalo je sve još gore i gore. U teškim vremenima, ne možemo sami ništa činiti. Možemo samo moliti Gospu Međugorsku, da nas zaštiti i da bude još vjerodostojnija. Možemo upaliti svjetlo ljubavi da svijetli oko Nje. Znano nam je, da Isus, Njen jedinorođeni sin, nikada ni jednu Njenu želju, nije odbio. Znaju to i oni, koji nam žele zlo i nastoje zato, Gospu Međugorsku, proglasiti nestvarnom i misle da će Ona tada nestati. Varaju se! Njeno svjetlo još jače će sjati da rastjera mrak koji se spušta na zemlju.

Baš oni, koji ukazanje Gospe Međugorske dovode u upitnost, trebali su je proglasiti čudotvornom Gospom od Međugorja. Imali su puno razloga, do to učine ako ništa, onda zbog milijuna i milijuna onih, koji su joj na koljenima i bosih nogu pohrlili u susret. Onih, koji svjedoče Njenu čudotvornu moć. Onih, koji su u Njoj pronašli svoj mir i utjehu. Ti, koji žele ukazanje dovesti u upitnost, svjesni su snage, Gospe Međugorske. Znaju oni, da su pred Njom nemoćni. A mi im šaljemo poruku, da je ljubav prema Gospi Međugorskoj nezaustavljiva i da je mogu samo još više rasplamsati. Gospa čina čuda, samo ako je pozovemo u naše živote, u naše srce. I zato je pozovimo! Dođi Gospe i čuvaj nas, svojim plaštem ljubavi nas obavij da nas nikakvo zlo ne savlada, ispuni nas Duhom Svetim, kako bi raspoznali sve zamke Zloga.. Uzmimo Njenu Krunicu u ruke, nosimo Je u srcu i nitko je nikada neće moći izbrisati, niti iz našeg Međugorja, niti naših srdaca, nego će je učiniti, još većom Kraljicom i našom ljubljenom Gospom od Međugorja.

Autor:Slavica Vučko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.