Moćno oružje protiv zla i bolesti: Izmoli ovu molitvu Predragocjenoj Krvi Kristovoj!

Autor: Vjera

Moliti polako u ljubavi i zahvalnosti prebirući svaku riječ sa zahvalnošću što je ova krv prolivena za naše spasenje....

U Ime Isusovo neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi i pouzdanju u tebe, Gospodine… ! Predragocjenom Krvlju svojom Gospodine Isuse Kriste molim Te, Operi me od glave do pete, iznutra i izvana ! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom…! (možeš ovdje, po poticaju Duha meditativno i polako, imenovati svaki dio tijela, duše i duha … ili bolest i smetnju koju imaš, a koji želiš da Gospodin ozdravi svojom Krvi i u duhu osjetiti kako te Krv Kristova čisti, oslobađa i iscjeljuje, …)

Neka me Tvoja prečista Krv, Isuse Kriste iscijeli od svake bolesti tijela, uma, duše i duha. Odstrani iz mene i od mene svaku negativnost i sve što nije od tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene, od svoje Predragocjene otkupiteljske Krvi i svih onih za koje te molim. (možeš navesti imena osoba za koje moliš…).

Isuse, Krvlju svojom operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove koje hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude sa kojima kontaktiram…!
Zapečati u svojoj svetoj Krvi mene (ime i prezime, osobe za koju molim), moj lik gdje god se nalazili i sve što je u vezi mene i onih za koje te molim.
Krvi Kristova operi me ( nas )… ( više puta zazivati…);
Krvi Kristova, zaštiti me (nas); Krvi Kristova pobjednice zlih duhova spasi me (nas) i zaštiti me (nas); Krvi Kristova iscijeli me (nas)…
U Ime Isusovo , zapovijedam neka me sad ovoga časa, napusti svaka bolest tijela, uma, duše i duha i iziđe iz mene VAN. (po poticaju Duha govoriti koliko dugo …)
Krvi Kristova , u ime Isusovo blagoslovi me u ovom danu …
u ime + Boga Oca, + Boga Sina i + Boga Duha Svetoga ! Amen !
Hvala Ti Isuse, Slava Ti Isuse… ( zahvaljivati neko vrijeme i vjerovati da se molitva već ostvarila …)

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.