Igor Kralj/PIXSELL

Karizmatik ili tradicionalist? Don Stojić ‘tradizmatik’ dao sjajan odgovor

Autor: Dnevno.hr

Često danas čujemo to pitanje, kao da smo jedni protiv drugih... Don Stojić je to jasno objasnio.

“Često me pitaju jesam li karizmatik, jesam li tradicionalista… Imam prijatelje i članove obitelji tradicionaliste koji bi život svoj dali za Crkvu i koji vjerno žive i svjedoče. Bogu hvala, neka ih. Iznimno poštujem tradicionalnu misu; pa to je misa sv. Ivana Bosca i Bl. Alojzija Stepinca.

Sa druge strane, ja sam se obratio preko svećenika-salezijanaca karizmatika koji mi je preko karizme spoznaje toliko pomogao.

Duhovnik sam karizmatske molitvene zajednice “Božja pobjeda”. Toliko divnih plodova. Ne dam da se govori protiv karizmatske obnove ali niti protiv tradicionalista. Jedan duh, jedna Crkva! Zato, kad me pitaju gdje se svrstavam, kažem im: ja sam Tradizmatik”, kazao je don Damir Stojić objavila je molitvena zajednica Srca Isusova na svojoj Facebook stranici.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.