JUČER SE UKAZALA GOSPA U MEĐUGORJU: Otkrila je tajnu molitve i vječnog života!

Autor: Z. K.

Poruku je ostavila 2. rujna preko međugorske vidjelice!

Svakog 2. u mjesecu Gospa u Međugorju ukazuje se i  šalje poruku svima vama preko vidjelice Mirjane Dragičević. Ovog puta, 2. rujna Gospa je kao majka učila djecu kako moliti!

Draga djeco, po volji moga Sina i mojom majčinskom ljubavi vama svojoj djeci a posebno onima koji još nisu upoznali ljubav moga Sina dolazim, vama koji mislite na mene, vama koji me zazivate. Vama dajem svoju majčinsku ljubav i nosim vam blagoslov svoga sina. Imate li čista i otvorena srca i vidite li darove, znakove moje nazočnosti i ljubavi? Djeco moja u svom zemaljskom životu povedite se mojim primjerom. Moj život je bio bol, šutnja i neizmjerna vjera te povjerenje u nebeskog Oca. Ništa nije slučajno, ni bol, ni radost, ni patnja, ni ljubav. Sve su to milosti koje vam moj Sin dodjeljuje i koje vas vode u vječni život. Moj Sin od vas traži ljubav i molitvu u Njemu. Ljubiti i moliti u Njemu znači moliti u tišini svoje duše a ne samo recitirati usnama. To je i najmanja lijepa gesta učinjena u ime moga Sina, strpljivost, milosrđe, prihvaćanje boli i žrtva učinjena za drugoga. Djeco moja moj Sin vas gleda. Molite da bi ste i vi vidjeli Njegovo lice i da bi vam moglo biti objavljeno. Djeco moja, ja vam objavljujem jedinu i pravu istinu! Molite da bi ste shvatili da bi mogli širiti ljubav i nadu, da bi ste mogli biti apostoli moje ljubavi. Na poseban način moje majčinsko srce ljubi pastire. Molite za njih i njihove blagoslovljene ruke. Hvala vam!

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.