IZMOLIO TISUĆE ČUDA: Kad je Padre Pio molio za nekog, molio je ovu molitvu!

Autor: Vjera

Tisuće čuda rezultat su ove jednostavne molitve, rekao je svetac

Sveti Pio iz Pietrelcine  imao je svoju omiljenu molitvu koju je molio za svakoga tko ga je tražio da moli za njegovu nakanu.  Svaki dan, Padre Pia tražili su molitvu brojni ljudi, bilo osobno ili pismom, a u tisuće slučajeva po molitvi Padre Pia, Bog je i odgovorio, kroz nebrojene milosti.

Zanimljivo je da je molitva Padre Pia zapravo vrlo jednostavna.

No, ova molitva je i snažna jer poziva Isusovo srce da nam se smiluje u našim prošnjama. Isusovo srce je zaista puno ljubavi i suosjećanja i ova molitva jača nas u vjeri prema toj ljubavi.

Iznad svega, ova molitva mora se moliti s iskrenom vjerom, kako ju je molio i Padre Pio, a ne kao magijski čin po kojem odmah moramo dobiti što želimo. Bog nije duh koji nam ispunjava želje, već odgovara u ljubavi prema djetetu koje nešto traži, a Otac mu daje ono što nam uistinu treba, za naše dobro.

Ovo je molitva koju je Padre Pio molio za nakane drugih:

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam  milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.




O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)

Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.




O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti.’ Ohrabren tvojim nepogrešivim riječima sada tražim milost … .. (ovdje navesti svoj zahtjev )

Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu …

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve svoje povjerenje u Tebe. 

O Presveto Srce Isusovo, kojemu je nemoguće ne imati sućuti prema nevoljnicima, smiluj se nama jadnim grešnicima i udijeli nam milost koju tražimo tražiti od vas, kroz Žalosno i Bezgrešno Srce Marijino.

Živjela Sveta Kraljica! Sveti Josipe poočime Isusov, moli za nas.

Vjera/ aleteia.org

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.