Isus nije imao vojsku, a kraljevi su ga se bojali, nije imao lijekove, a zvali su ga iscjelitelj, nije imao diplomu, a zvali su ga učitelj!

Autor: Z. K.

Pjesmom Abba Oče Paddy kelly u Međugorju dodirnuo je nebo!

Prošlog tjedna objavili smo dirljivo svjedočanstvo zvijezde popularne grupe Kelly Family koji je progledao u Međugorju spoznavši da je Isus Bog i koji je ubrzo postao redovnik.

>>>ZVIJEZDA GRUPE KELLY FAMILY U MEĐUGORJU PROGLEDAO I VIKAO: ‘Isus je Bog, Isus je Bog, Isus je Bog’

Sada vam donosimo njegovu izvedbu pjesme ‘Abba Oče’ koja jednostavno dotiče nebo, a u nastavku je i njegov govor upućen mladima

Najveći čovjek u povijesti, po imenu Isus, nije imao sluge, a ipak su ga zvali Učiteljem. Nije imao diplomu, a ipak su ga zvali Učiteljem. Nije imao lijekove, a ipak su ga zvali iscjelitelj. Nije imao vojsku, a kraljevi su ga se bojali. On je bez vojne bitke osvojio svijet. On nije počinio nikakav zločin, ali su ga razapeli. Pokopan je u grobu, a živ je i danas.

Ova pjesma je istinita. Da, on je sve to pretrpio jer te voli. Okreni mu se. On će te izbaviti iz svog problema ili ovisnosti.

Bog je planina ljubavi i more milosrđa i praštanja. On te zaista voli i želi ti oprostiti grijehe. On želi s tobom podijeliti  život vječni. Nemoj se bojati  okrenuti njemu. Vikati na njega. Prihvatiti ga u svoj život i živjeti za Njega. Priznaj svoje grijehe i zatraži ga oprost i milost da bi se okrenemo od svog pogrešnog načina života. Vjerujem da te voli i da je umro i uskrsnuo da te spasi od vječnog prokletstva! Idi u crkvu  i samo gledaj u Njega. Moli i čitaj Bibliju svaki dan. Bog vas blagoslovio u svom duhovnom putovanju.

Zapamti! Bog te voli!
Uistinu! Pouzdano.

Autor: Z. K.