Screenshoot/Youtube

Istina koja će vam pomoći da se možete nositi sa svim lošim vijestima

Autor: Vjera

Donosim vam dobru vijest – slavnu vijest – koja će vam pomoći da se možete nositi sa svim lošim vijestima koje čujete. Vjerujem da će vam ta vijest sačuvati srce i duh mirnim, čak radosnim, kroz sve što će doći na zemlju.

”Ljudima je određeno samo jedanput umrijeti – potom dolazi sud” (Heb 9,27). Kao što Pismo svjedoči, naši su životi ovdje na zemlji poput trave (vidi Ps 102,12).
Jednoga smo dana ovdje, rastući i napredujući, a sljedećega venemo i iščezavamo. Mi smo poput daha koji vidimo za hladna dana: jednoga trenutka je ovdje, a sljedećega ga nema.

Uvjeren sam da ćemo samo jedan tren u vječnosti shvatiti kako su nevažni i kratkotrajni bili naši sadašnji strahovi i kušnje. Isto tako, vidjet ćemo kako je Gospodin bio nazočan s nama sve vrijeme, bdijući nad nama svojom spasonosnom silom očuvanja.

Donosim vam dobru vijest – slavnu vijest – koja će vam pomoći da se možete nositi sa svim lošim vijestima koje čujete. Vjerujem da će vam ta vijest sačuvati srce i duh mirnim, čak radosnim, kroz sve što će doći na zemlju. Evo te dobre vijesti:

Ako ste se pokajali za grijehe te vjerujete Isusu – vjerujete u njegovu krv očišćenja i podređujete se dnevno njegovu gospodstvu – stajat ćete pred njegovim prijestoljem bez mane i straha.

Zapravo, pred svima nazočnima – svakim ljudskim bićem, svakim anđelom, svakim demonom u paklu – bit ćete priznati kao dragocjena Kristova zaručnica.

Nećete se morati suočiti ni s jednim jedinim grijehom protiv sebe niti ćete biti izloženi za ijednu pogrešku, nego ćete biti u stanju stajati bez ikakve ljage.

Neće se spomenuti nijedan vaš grijeh. Umjesto toga, okupljenom mnoštvu bit će pokazana samo vaša dobra djela, uključujući i vaša vjera u Isusa Krista.

Autor: David Wilkerson

Autor: Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.