GOSPA U UKAZANJU NA DANAŠNJI DAN: Ovo je znak Kristova dolaska!

Autor: Z. K.

Marija nam daje znak po kojem možemo danas prepoznati posljednja vremena!

Na današnji dan 13. ožujka 1990. Gospa je svećeniku don Stefanu Gobbiju, ujedno i začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta, dala znakovitu poruku.

Otkrila je jasan znak posljednjih vremena – znak koji mi danas živimo te otkrila da on prethodi Kristovom dolasku, pokušavajući objasniti da smo mi ti koji živimo posljednja vremena te da, kako je rekla i u Fatimi, samo posvetom Bezgrešnom Srcu Marijinom, možemo s njom pobijediti.

Evo poruke koju je Marija dala svojim svećenicima, te svima onima koji vape za istinom u Kristu Isusu:

“Čitate u Evanđelju: ‘Kada se vrati Sin Čovječji, hoće li naći još vjere na zemlji?’

Danas vas želim pozvati da razmatrate o tim riječima koje je izgovorio moj Sin Isus.

Teške su to riječi, koje pozivaju na razmišljanje i koje vam mogu pomoći da razumijete vrijeme u kojem živite.

Prije svega pitajte se zašto ih je izgovorio.




Da bi vas pripremio na svoj drugi dolazak i da vam naznači okolnosti koje će biti znakovite za njegov skori i slavni dolazak.

Ta okolnost je gubitak vjere.

I na drugom mjestu Svetog Pisma, u poslanici svetog Pavla Solunjanima, jasno je objavljeno da prije Kristovog slavnog povratka, mora doći do velikog otpada.




Gubitak vjere je pravi otpad.

Širenje otpada je, prema tome, znak da se već bliži drugi Kristov dolazak.

– U Fatimi sam vam predskazala da će doći vrijeme kada će se izgubiti prava vjera.

Ovo su ta vremena.

Vaši su dani označeni ovom bolnom i rječitom situacijom predskazanom u Svetom Pismu: prava se vjera gubi kod sve većeg broja mojih sinova.

Uzroci gubitka vjere jesu:

1. Širenje grijeha i to propagiranih, često naučavanih od profesora teologije u bogoslovijama i u katoličkim školama, gdje se grijeh prikazuje kao nešto što ima obilježje dobroga i na što se ima pravo.

2. Otvoreno i javno suprotstavljanje službenom Učiteljstvu Crkve, osobito Pape, koji je dobio od Krista zadatak da održi cijelu Crkvu u istinitosti katoličke vjere.

3. Loš primjer onih pastira koji su dopustili da ih potpuno obuzme svjetovni duh i koji postaju propagatori političkih i društvenih ideologija, umjesto da objavljuju Krista i njegovo Evanđelje, zaboravljajući tako zapovijed koju im je On dao: ‘Idite po svem svijetu i propovijedajte Evanđelje svakom stvorenju.’

Tako u ovim vašim danima ima sve više otpada sa strane mnogih mojih jadnih sinova.

Kada se Sin Čovječji vrati…

Ako je njegov ponovni dolazak blizu, to je brižnije i jače moje majčinsko djelovanje kako bih pomogla svim svojim sinovima da ostanu uvijek u istini vjere.

Evo zašto sam tražila da se posvetite mom Bezgrješnom Srcu.

Evo zašto sam, u ovim zadnjim vremenima, svugdje širila svoj Svećenički marijanski pokret.

Da bih osnovala malo stado, sabrano u molitvi Cenakula i budno u očekivanju.

Stado sjedinjeno i od mene formirano da uvijek sačuva istinu vjere.

Tako, kada se Sin Čovječji vrati na zemlju, naći će još vjere kod svih onih koji će se meni posvetiti, onih koji će dopustiti da budu okupljeni u nebeskom vrtu mog Bezgrješnog Srca.”

Ne propusti priliku i posveti se njenom srcu – sada!

Učini osobnu posvetu Bezgrešnom Srcu Marijinom!

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.