Gospa svećenicima otkrila značenje Crvenog zmaja i crne Zvijeri iz Otkrivenja! Ovo je jedina taktika Sotone!

Autor: Vjera

Preko svećenika don Gobbija Gospa je razotkrivala napade sotone na crkvu i svijet!

Svašta ovaj svijet prolazi posljednjih godina no jedan od uistinu najupečatljivijih znakova vremena na koje bi trebali obratiti pažnju je svakako – podjela. Naime, mi živimo u vremenu apsolutne podjele. Kako se podjele događaju na razini baš svake države, tako su podjele počele i u crkvi. Pa rasprave između vjernika i vjernika i vjernika nikako ne prestaju.

Dijele se vjernici laici, svećenstvo a podjele sežu sve do svetog Oca s kojim se jedni slažu drugi pak ne a sve to rezultira kaosom unutar mističnog Tijela Kristovog koje mora unatoč sotonskim previranjima ostati jedinstveno u ljubavi.

Jer samo tako moći ćemo zajedno s Marijom pobijediti sotonu i trijumfirati u Njenom Bezgrešnom Srcu!

Podjela i mržnja je naime jedina taktika Sotone stoga je i više nego nevjerojatno da on posljednjih godina prividno i uspijeva u svome planu! Upravo na to podsjetila je Gospa svećenike preko svećenika don Gobbija objasnivši im važnost ljubavi i zajedništva. U ovoj poruci Gospa je raskrinkala taktiku Sotone i protumačila zmaja i zvijer preko kojih Sotona djeluje u svijetu – marksistički ateizam (svijet bez boga) koji i danas živimo, te masonerija koja se uvukla u crkvu s ciljem da napravi kaos, podjelu i proširi grijeh:

Dana  29. lipnja 1983. Gospa je don Gobbiju rekla sljedeće:

“Ove godine opet sam vas pozvala i vi ste došli iz cijele Europe da provedete ove dane u trajnom Cenakulu sa mnom.

Kolika ste vi utjeha mojem Srcu u ovim tako tužnim vremenima i koliko slavite svoju nebesku Majku! Ja odražavam svoje svjetlo u vašem srcu i izlijevam puninu milosti u vaše duše.




Neprestano sam uz vas: pridružujem se vašoj molitvi, povećavam vašu ljubav, jačam veze koje vas ujedinjuju, radujem se kad vas promatram tako malene i poučljive, spremne da se razumijete, da jedni drugima pomognete, da idete zajedno teškim putem posvete koju ste mi učinili.

Zašto sam vas ove godine htjela imati ovdje?

Da bih vam dala da shvatite kako od sada morate ići zajedno, ujedinjeni u ljubavi, dotle da postanete zaista jedno. Ovih dana, u Cenakulu mojega Bezgrješnog Srca, želim vas sve učiniti jednim srcem i jednom dušom.




Taktika mojega Protivnika taktika je mržnje i podjele. Kamo god stigne svojim podlim i zlim djelovanjem, uspijeva donijeti lom, nerazumijevanje i suparništvo. I u Crkvi djeluje sve više da bi je rastrgao u njezinu unutrašnjem jedinstvu. Ja vas tada skupljam sa svih strana da bih vam pomogla da se ljubite, da se ujedinite, da rastete u savršenoj ljubavi.

Pozvala sam vas opet ovamo da bih vam dala razumjeti kako se upravo sada ispunja vaše javno poslanje u vašem osobnom i dragocjenom žrtvovanju.

Ovo je Sveta godina Otkupljenja koje je izvršio moj Sin Isus na Križu.

I za vas je sad, moje Bezgrješno Srce, od jaslica postalo žrtvenik na kojem svakoga od vas moram pripraviti na križ koji vam je Otac pripravio za spasenje svijeta.

Zato, moji ljubljeni sinovi, budite spremni da živite s pouzdanjem i predanjem krvave trenutke koji vas sada već očekuju, dok vas svaki dan činim sve sličnijima raspetom Isusu.

Zablude koje se šire u Crkvi i pomućuju je u vjeri trnova su kruna; grijesi koji se čine, a nije za njih podnesena zadovoljština, bolni su bičevi; nečistoća koja se širi dovodi vaše svećeničko tijelo do jedne rane; mržnja svijeta, nerazumijevanje, čak i odbacivanje kojim ste okruženi, to su čavli koji vas probadaju. Pozvani ste da se uspnete sa mnom na Kalvariju, na kojoj ćete biti žrtvovani za spasenje svijeta.

Pozvala sam vas ovamo i zato da vam ishodim Duha Svetoga, koji vam je od Oca i Sina darovan u preobilju, za vašu neprekidnu molitvu, sjedinjenu s mojim majčinskim posredovanjem. On vas preobražava u žarke plamenove revnosti za slavu Božju i u hrabre Isusove svjedoke, u ovim vremenima koja su postala tako zla.

Sada je borba između vaše nebeske Majke i njezina Protivnika ušla u odlučnu fazu.

‘Žena zaodjenuta suncem’ otvoreno se bori sa svojom četom protiv četa kojima zapovijeda crveni Zmaj, a u njegovoj je službi i crna Zvijer koja je došla iz mora.

Crveni Zmaj je marksistički ateizam, koji je sada osvojio već čitav svijet i doveo čovječanstvo do toga da gradi novo društvo bez Boga.

Zato je svijet postao suha i hladna pustinja, uronjena u led mržnje i u tamu grijeha i nečistoće.

Crna zvijer je masonerija koja se infiltrirala u Crkvu te je napada, ranjava i traži da je razori svojom podlom taktikom.

Njezin se duh posvuda širi kao otrovan oblak i dovodi do paralize vjere, gasi apostolski žar i sve više udaljuje od Isusa i od njegova Evanđelja.

Došlo je vrijeme da se odvažno borite, apostoli ovih posljednjih vremena, prema naredbama svoje nebeske Voditeljice:

– protiv podjele, želim preko vas, odgovoriti jačajući zajedništvo i ljubav da vas poveže, te postanete zaista jedno;

– protiv širenja grijeha i zla odgovaram vašim svećeničkim žrtvovanjem i zato vam pomažem da se uspnete na Kalvariju i polažem vas na Križ na kojem svaki od vas mora biti žrtvovan;

– protiv napadaja Crvenog zmaja i Crne zvijeri odgovaram pozivajući vas sve da se borite da Bog bude sve više slavljen i da Crkva u svojim sinovima bude izliječena od rana nevjere i otpada.

Molite, ljubite, činite pokoru.

Idite putem poniznosti, malenosti, prezira svijeta i samih sebe, slijedeći Isusa koji vas ljubi i vodi.

Uskoro će posvuda zasjati pobjeda.

Trijumfom mojega Bezgrješnog Srca doći će k vama slavno Isusovo kraljevstvo. Isus će u svojem Duhu Ljubavi sve stvorenje dovesti do slavljenja Oca. Konačno će biti obnovljeno lice zemlje.

Zato prije nego što siđete s ovog brda, jednog po jednog gledam vas majčinskom nježnošću, ispunjavam vam srca milostima koje ćete kasnije shvatiti i blagoslivljam vas u Ime Oca i Sina i Duha Svetoga.”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.